EN

Disney Princezné


Rozprávkové zážitky s najobľúbenejšími princeznami sveta!
Táto kniha + webkamera + počítač = interaktívna zábava! Prostredníctvom hracích kariet sa staneš súčasťou čarovného sveta svojich obľúbených princezien. A je len na tebe, či sa rozhodneš objavovať podmorské poklady s Ariel, vyberieš sa na veľkolepý bál s Popoluškou do zámku, spoločne s Rapunzel si užiješ čarovný okamih, kedy sa k oblohe vznesú stovky svietiacich lampiónov alebo navštíviš zámok, kde býva Kráska a Zviera spolu so zakliatym služobníctvom.

Informácie

Jazyk slovenčina
Originálny názov Disney Princess
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 32
EAN 9788074472206
Dátum vydania 26.11.2012
Vek od 8
Formát 262x228 mm
Vydavateľstvo COOBOO
Hmotnosť 0,45
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Táto kniha + webkamera + počítač = interaktívna zábava!

Úžasný zážitok s rozšírenou realitou prináša nová kniha Disney Princezné, ktorá splní tvoje tajné sny. Prostredníctvom hracích kariet sa staneš súčasťou čarovného sveta svojich obľúbených princezien. A je len na tebe, či sa rozhodneš objavovať podmorské poklady s Ariel, vyberieš sa na veľkolepý bál s Popoluškou do zámku, spoločne s Rapunzel si užiješ čarovný okamih, kedy sa k oblohe vznesú stovky svietiacich lampiónov alebo navštíviš zámok, kde býva Kráska a Zviera spolu so zakliatym služobníctvom.

Táto kniha ti odhalí rozprávkový svet tvojich hrdiniek – priblíži ti, aká je každá z princezien, zoznámi ťa s ich vernými priateľmi a šarmantnými princami. Stačí len otvoriť a úžasný svet prepychových palácov, tajomných lesov, či morských hlbín máš na dosah...

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM