EN

Templetonovské dvojčatá majú nápad

Ellis Weiner


Prvá kniha zo série pre múdrych a vtipných chlapcov a dievčatá!
Dajme tomu, že poznáte dvanásťročné dvojčatá, chlapca a dievča menom John a Abigail Templetonovci. Povedzme, že JOHN JE PRAKTIK a hrá na bicie a ABIGAIL JE TEORETIČKA a lúšti krížovky. A teraz si predstavte, že ICH OTEC JE GENIÁLNY, aj keď niekedy trochu zmätený VYNÁLEZCA. A že iné dvojčatá – dospelé – menom DENIS D. DEKAN A DAN D. DEKAN uniesli Templetonovské dvojčatá a ich šialeného psa, aby donútili ich otca, aby sa vzdal jedného zo svojich (celkom) geniálnych vynálezov...

Informácie

Ilustrátor Jeremy Holmes
Jazyk slovenčina
Originálny názov The Templeton Twins Have an Idea
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 224
EAN 9788000033433
Dátum vydania 25.11.2013
Vek od 8
Formát 145x195 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Hmotnosť 0,465
Typ kniha
Väzba viazaná s papier. poťahom s lam. prebal

Dajme tomu, že poznáte dvanásťročné dvojčatá, chlapca a dievča menom John a Abigail Templetonovci.

Povedzme, že JOHN JE PRAKTIK a hrá na bicie a ABIGAIL JE TEORETIČKA a lúšti krížovky. A teraz si predstavte, že ICH OTEC JE GENIÁLNY, aj keď niekedy trochu zmätený VYNÁLEZCA. A že iné dvojčatá – dospelé – menom DENIS D. DEKAN A DAN D. DEKAN uniesli Templetonovské dvojčatá a ich šialeného psa, aby donútili ich otca, aby sa vzdal jedného zo svojich (celkom) geniálnych vynálezov. ÁNO, POVEDAL SOM UNIESLI. To by mohla byť zábava, no nie? Ale prosím vás. Samozrejme to bude zábava!

NAŠŤASTIE PRE VÁS SA TÁTO KNIHA BUDE PÁČIŤ CHLAPCOM A DIEVČATÁM, KTORÍ SÚ BYSTRÍ A VTIPNÍ (PRESNE AKO AJ NAŠE DVOJČATÁ) A KTORÍ RADI ČÍTAJÚ DOBRODUŽNÉ PRÍBEHY (KTO NIE?).

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM