EN

Myšlienkové mapy pre deti

Tony Buzan


Svet myšlienkových máp je otvorený deťom!
Myšlienkové mapy sú najefektívnejšou súčasnou pomôckou na premýšľanie. Tony Buzan je ich vynálezca i najväčší propagátor. V tejto knihe ich prístupnou a zábavnou formou predstavuje mladším čitateľom. Kniha deťom pomôže zefektívniť písanie poznámok a učenie, skrátiť dobu strávenú nad domácimi úlohami, rozvíjať kreativitu a predstavivosť, zlepšiť pamäť. Naučia sa nielen zefektívniť prácu do školy, ale aj ako naplánovať narodeninovú oslavu bez toho, aby na niečo zabudli, alebo ako napísať list.

Informácie

Jazyk slovenčina
Počet strán 128
EAN 9788026502586
Dátum vydania 18.8.2014
Vek od 6
Formát 167x225 mm
Vydavateľstvo BIZBOOKS
Hmotnosť 0,235
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Myšlienkové mapy sú najefektívnejšou súčasnou pomôckou na premýšľanie. Tony Buzan je ich „vynálezca“ i najväčší propagátor. V tejto knihe ich prístupnou a zábavnou formou predstavuje mladším čitateľom.

Metóda myšlienkových máp môže deťom uľahčiť písanie poznámok a učenie, skrátiť čas strávený nad domácimi úlohami, pomôcť rozvinúť kreativitu a predstavivosť, zlepšiť pamäť. Naučí deti zefektívniť prípravu do školy, ale aj ako naplánovať narodeninovú oslavu, aby na nič nezabudli, alebo ako napísať list.

Vďaka knihe deti pochopia, ako:

- uvoľniť predstavivosť a prichádzať na nové nápady,

- ľahko si možno zapamätať údaje a čísla,

- postupovať pri tvorbe lepších a zrozumiteľnejších poznámok,

- ušetriť čas a lepšie sa sústrediť,

- jednoducho sa dá plánovať,

- môžu zažiariť pri skúškach.

Kniha je písaná tak, aby sa deti pri práci s ňou zabávali. Je plná obrázkov, vtipov a hlavolamov, ktoré im pomôžu zlepšiť sústredenie i pamäť. Je určená najmä deťom od 7 do 14 rokov, ale na svoje si prídu aj staršie deti, a dokonca aj dospelí, ktorí sa doteraz s myšlienkovými mapami ešte nestretli.

Tony Buzan, autor myšlienkových máp a odborník na mozog a jeho využívanie, učí myšlienkové mapy po celom svete už vyše tridsať rokov. Jeho metódy pomohli miliónom detí i dospelých uvoľniť kreativitu, zlepšiť pamäť, rýchlejšie čítať a celkovo lepšie využívať mozog.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Myšlienkové mapy"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Tony Buzan

Tony Buzan

Tony Buzan sa preslávil ako vynálezca myšlienkových máp a miliónom ľudí pomáha rozvíjať ich kreativitu, vylepšovať pamäť a nájsť cestu, ako uvažovať v širšých súvislostiach. V roku 2008 získal cenu za celoživotné dielo od Americkej asociácie kreativity. Je plodným autorom, napísal cez sto kníh, ktoré boli preložné do viac ako 30 rokov a predávajú sa vo viac než 150 krajinách.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM