EN

Muž, ktorý sa zriekol peňazí a prežil

Mark Boyle


Kniha, ktorá zmení váš pohľad na svet.
Autor tejto jedinečnej knihy vás prevedie svojím odvážnym experimentom, pri ktorom sa úplne zriekol peňazí. Čitateľnou a pútavou formou sa zoznámite s jeho motiváciou aj životnou filozofiou a stanete sa jeho spoločníkom na ceste, ktorú nelemujú bankovky a platobné karty, ale o to viac je sprevádzaná zdieľaním a nezištnosťou. Čo je však najviac fascinujúce - Marekov príbeh priamo nabáda k zamysleniu nad zásadnými otázkami životného štýlu v konzumnej spoločnosti a k smerovaniu súčasnej západnej civilizácie.

Informácie

Jazyk slovenčina
Originálny názov Moneyless Man
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 232
EAN 9788026405771
Dátum vydania 17.11.2014
Vek od 15
Formát 145x205 mm
Vydavateľstvo CPRESS
Hmotnosť 0,39
Typ kniha
Väzba viazaná s papier. poťahom s lam. prebal

Nachádzame sa v kritickom bode dejín. Nemôžeme mať donekonečna rýchle autá, počítače o veľkosti kreditiek a všetky moderné vymoženosti, a zároveň čistý vzduch, rozľahlé dažďové pralesy, čerstvú pitnú vodu a stabilnú klímu. Naša generácia môže mať jedno, alebo druhé, ale nie oboje.

Ľudstvo si musí vybrať. Obe možnosti majú svoje „náklady obetovanej príležitosti“. Prístroje, alebo príroda? Vyberte si zle, a ďalšia generácia už nemusí mať ani jedno. To sú slová Marka Boylea, autora tejto jedinečnej knihy, ktorý vás prevedie svojím odvážnym experimentom, pri ktorom sa úplne zriekol peňazí. Čitateľnou a pútavou formou sa zoznámite s jeho motiváciou a životnou filozofiou a stanete sa jeho spoločníkmi na ceste, ktorú nelemujú bankovky a platobné karty. Čo je však najviac fascinujúce – Markov príbeh priamo nabáda k zamysleniu nad zásadnými otázkami životného štýlu v konzumnej spoločnosti a k smerovaniu súčasnej západnej civilizácie.

Inšpirujúca kniha, ktorá zmení váš pohľad na svet.

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť

Recenzia médii

Knihové dievča - Muž, ktorý sa zriekol peňazí a prežil

Autor tejto jedinečnej knihy vás prevedie svojím odvážnym experimentom, pri ktorom sa úplne zriekol peňazí. Čitateľnou a pútavou formou sa zoznámite s jeho motiváciou aj životnou filozofiou a stanete sa jeho spoločníkom na ceste, ktorú nelemujú bankovky a platobné karty, ale o to viac je sprevádzaná zdieľaním a nezištnosťou. Čo je však najviac fascinujúce - Marekov príbeh priamo nabáda k zamysleni...
NAPÍŠTE NÁM