EN

Šperky z FIMO hmoty

Monika Brýdová


Nebude to žiadna drina, ozdobte sa šperkom z Fima!
Pracujete radi s FIMO hmotou a chcete načerpať novú inšpiráciu? Túžite po originálnom šperku? Nezáleží na tom, či ste začiatočník, alebo pokročilý, ak odpoviete aspoň raz áno, potom je táto kniha presne pre vás. Už tradične sa zoznámite s použitými materiálmi a technikami a potom sa môžete pustiť do výroby 23 nápaditých šperkov - náhrdelníkov, náramkov, príveskov a náušníc, ktoré potešia vaše oko i tvorivého ducha.

Informácie

Žáner remeslá
Jazyk slovenčina
Pôvodný jazyk čeština
Počet strán 104
EAN 9788026406457
Dátum vydania 16.2.2015
Vek od 15
Formát 167x225 mm
Vydavateľstvo CPRESS
Hmotnosť 0,45
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Šialenstvo menom FIMO zďaleka nekončí.

Sú tu nové, a ešte lepšie projekty a nápady!

Pracujete radi s FIMO hmotou a chcete načerpať novú inšpiráciu? Túžite po originálnom šperku?

Nezáleží na tom, či ste začiatočník, alebo pokročilý – ak odpoviete aspoň raz áno, potom je táto kniha určená pre vás. Už tradične sa zoznámite s použitými materiálmi i technikami a potom sa môžete pustiť do výroby 23 nápaditých šperkov – náhrdelníkov, náramkov, príveskov a náušníc – ktoré potešia vaše oko aj tvorivého ducha. Všetky postupy sú zrozumiteľne popísané krok za krokom a sprevádzané bohatou fotografickou prílohou.

• Základné materiály, pomôcky a postupy

• Originálne šperky pre začiatočníkov aj pokročilých

• Vypaľovaný kvet s kamienkom Swarovski

• Kvety, výplet, dúhové špirály a mnohé ďalšie ...

• Inšpirácia k novým projektom

Monika Brýdová (*1969)

Pôvodnou profesiou je síce ekonómka, ale už mnoho rokov sa venuje svojmu najväčšiemu životnému koníčku – voľnej kreatívnej tvorbe. Svoje nápady spracováva do článkov pre časopisy, predstavuje ich v relácii Rady vtáka Loskutáka a tiež na svojich internetových stránkach, kde týždeň čo týždeň pridáva nové inšpirácie pre tvorivých. Svoje skúsenosti odovzdáva ďalej prostredníctvom kurzov, ktoré organizuje po celej republike.

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Monika Brýdová

Monika Brýdová

Monika Brýdová mnoho úsúěšných hobby titulů, mezi které patří například knihy o práci s FIMO hmotou, práce s textilem nebo výroba svíček. Od roku 2002 spolupracuje s  pořadem Rady ptáka Loskutáka na TV Nova, kam přispívá náměty. Některé také sama prezentuje na obrazovce. O své nápady se dělí i s  posluchači Českého rozhlasu České Budějovice v  pořadu Dámská jízda, svůj sloupek má i v Jihočeském Deníku. Dvakrát ročně připravuje velkou Výstavu Kreativity v Praze a svůj um předává i na kurzech kreativní tvorby po celé republice. Je šťastnou matkou syna a dcery a babičkou vnučky.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM