EN

Tigrí tím – Gladiátorov zlatý poklad

Thomas Brezina


Tigrí tím opäť zasahuje!
Počas triedneho výletu sa Tigrí tím zrazu ocitne v časoch antického Ríma. Z Beáty sa stane otrokyňa, Lukáš musí bojovať s gladiátorom! Začnú sa však diať aj oveľa bláznivejšie veci. Tigrí detektívi odhalia plány rímskeho vládcu a pokúsia sa ich prekaziť.

Informácie

Číslo dielu 21
Jazyk slovenčina
Originálny názov Tiger Team 23- (41)Der Goldschatz
Pôvodný jazyk nemčina
Séria Tigrí tím
Počet strán 136
EAN 9788056400579
Dátum vydania 9.3.2015
Vek od 9
Formát 120x180 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,2
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Počas triedneho výletu sa Tigrí tím zrazu ocitne v časoch antického Ríma. Z Beáty sa stane otrokyňa, Lukáš musí bojovať s gladiátorom! Začnú sa však diať aj oveľa bláznivejšie veci. Tigrí detektívi odhalia plány rímskeho vládcu a pokúsia sa ich prekaziť. Ide skutočne o časovú dieru alebo je všetko len podvod? Podarí sa kamarátom vypátrať bájny zlatý poklad?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Tigrí tím"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Thomas Brezina

Thomas Brezina

Knihy Thomasa Brezinu už boli preložené do viac ako 35 jazykov. V Číne ho volajú majster dobrodružstiev. Dokáže písať tak, že čitatelia sa úplne pohrúžia do jeho príbehov a z hlavných hrdinov sa stanú ich dobrí priatelia, s ktorými sa radi stretávajú stále znova a znova. Od roku 1996 je rakúskym vyslancom UNICEF-u, zasadzuje sa za práva detí a podporuje vzdelávacie projekty na celom svete. V rokoch 2006 a 2007 bol v Rakúsku zvolený za spisovateľa roka.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM