EN

Originálne vence a prírodné dekorácie

Lucie Dvořáková-Liberdová


Vence a prírodné dekorácie tak, ako ich nepoznáte. Nápadité, nekonvenčné, jedinečné...
Chcete načerpať novú inšpiráciu? Radi tvoríte a hľadáte niečo originálne, čím by ste skrášlili váš dom či byt? Objavte svet prírodných materiálov! V tejto knihe nájdete 40 projektov, v ktorých vás skúsená autorka zoznámi s výrobou vencov a prírodných dekorácií. Dozviete sa, aké pomôcky a materiály budete potrebovať, pričom všetky pracovné postupy sú sprevádzané mnohými fotografiami, ktoré vás dovedú krok za krokom k úspešnému cieľu.

Informácie

Žáner remeslá
Jazyk slovenčina
Pôvodný jazyk čeština
Počet strán 104
EAN 9788026406624
Dátum vydania 2.3.2015
Vek od 12
Formát 210x270 mm
Vydavateľstvo CPRESS
Hmotnosť 0,658
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Chcete načerpať novú inšpiráciu? Radi tvoríte a hľadáte niečo originálnejšie, čím by ste skrášlili svoj dom či byt? Toto je kniha práve pre vás!

V publikácii nájdete štyridsať jedinečných projektov, v ktorých vás skúsená autorka zoznámi s výrobou vencov a prírodných dekorácií. Dozviete sa, aké pomôcky a materiály budete potrebovať, pričom všetky pracovné postupy sú obohatené mnohými fotografiami, ktoré vás povedú krok za krokom k úspešnému cieľu. A nezáleží na tom, či ste začiatočník alebo pokročilý – dôležitá je chuť tvoriť a vaša fantázia.

Vyrábanie vencov a prírodných dekorácií predstavuje nekonečné množstvo možností. Z čohokoľvek ich urobíte, vždy sa stanú krásnou ozdobou – nemusíte sa teda báť ani úplne nezvyčajných kombinácií materiálov, obmedzenia skrátka neexistujú. Veniec z telefónneho zoznamu, korkových zátok či aranžmán z rolky z koberca? S touto knihou žiadny problém…

* 22 originálnych vencov a 18 okúzľujúcich prírodných dekorácií

* Použitie tradičných i netradičných materiálov

* Pomôcky a postupy

* Inšpirácie k novým projektom

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Lucie Dvořáková-Liberdová

Lucie Dvořáková-Liberdová

Lucie Dvořáková-Liberdová se narodila v Havířově a vystudovala Obchodní akademii ve Vimperku. Je maminkou dvojčat a naplno se věnuje také kreativnímu tvoření, fotografování a psaní článků pro různé české i zahraniční časopisy. Je autorkou mnoha úspěšných knih, přičemž z některých se staly bestsellery. Spatřit ji můžete i na televizní obrazovce. Lucie je přesvědčená, že ze všeho se dá něco vyrobit a není nic, co by se nedalo nějak zužitkovat. Tvoření podle ní totiž nespočítá v nákupech drahých materiálů, je to svět nekonečných možností bez hranic, kde se pravý smysl skrývá v něčem docela jiném. Nejen ve své práci, ale i v životě se vždy snaží hledat způsoby, jak by to šlo a ne důvody, proč by to nešlo.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM