EN

Ruský slovník na cesty

Julie Bezděková


Šikovný pomocník na cesty
Chystáte sa na cesty do zahraničia a neviete si rady s jazykom? Vezmite si so sebou Slovník na cesty, určite sa s ním nestratíte. Šikovný pomocník obsahuje veľa ilustrácií znázorňujúcich situácie, ktoré musia turisti často riešiť: na letisku, na stanici, v hoteli, v obchodoch, v lekárni, na polícii atď. Vedľa ilustrácií sú uvedené slovíčka s výslovnosťou, takže si ich ľahko prečítate a zapamätáte. Okrem slovíčok nájdete v knihe aj často používané výrazy.

Informácie

Jazyk ruština
Pôvodný jazyk čeština
Počet strán 136
EAN 9788026607076
Dátum vydania 18.5.2015
Vek od 10
Formát 110x180 mm
Vydavateľstvo EDIKA
Hmotnosť 0,18
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Chystáte sa na cesty do zahraničia a neviete si rady s jazykom? Vezmite si so sebou Slovník na cesty, určite sa s ním nestratíte. A navyše – veselé obrázky vám zdvihnú náladu pri riešení nečakaných prekážok!

Šikovný pomocník obsahuje veľa ilustrácií znázorňujúcich situácie, ktoré musia turisti často riešiť: na letisku, na stanici, v hoteli, v obchodoch, v lekárni, na polícii atď. Vedľa ilustrácií sú uvedené slovíčka s výslovnosťou, takže si ich ľahko prečítate a zapamätáte.

Okrem slovíčok nájdete v knihe aj často používané výrazy. Potrebujete sa spýtať na cestu? Požičať si auto v cudzine? Kúpiť si lístok? Požiadať o inú izbu v hoteli? To všetko a mnoho ďalších fráz si osvojíte vďaka tomuto slovníku.

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Julie Bezděková

Julie Bezděková

Narodila se v Rusku, kde absolvovala vysokou školu a obhájila doktorát z oblasti jazykovědy. Pak ji životní cesta přivedla do Česka, kde už několik let bydlí se svou rodinou a věnuje se redaktorské a autorské činnosti. Kromě učebnic a příruček pro výuku ruštiny ráda vymýšlí zábavné knihy pro děti, a to i pro ty nejmenší.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM