EN

Bettina Belitz: Tŕnistý bozk

Bettina Belitz


Čím hlbšie sa však ponára do tajomstiev môr, tým väčšie sú jej pochybnosti. Je jej láska dosť silná, aby odolala Colinovmu hladu?
Elisabeth Sturmová na vlastnej koži pocítila žiadostivosť, zničujúcu silu a hrôzu číhajúcu vo svete môr – a predsa pretrváva jej láska ku Colinovi. Vyčerpaná a ubolená sa obáva, ale zároveň túži po dni, keď sa Colin vráti a pustia sa do boja proti Tesse. Takmer proti svojej vôli sa Ellie odovzdáva novému, slobodnému životu. Keď sa nečakane objaví spriaznená duša, má zrazu pocit, že odpovede na jej otázky sú na dosah.

Informácie

Žáner fantasy
Číslo dielu 3
Jazyk slovenčina
Originálny názov Dornenkuss (3. díl Splitterherz)
Počet strán 576
EAN 9788080899882
Dátum vydania 30.9.2014
Vek od 15
Formát 152x228 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,94
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Elisabeth Sturmová na vlastnej koži pocítila žiadostivosť, zničujúcu silu a hrôzu číhajúcu vo svete môr – a predsa pretrváva jej láska ku Colinovi. Vyčerpaná a ubolená sa obáva, ale zároveň túži po dni, keď sa Colin vráti a pustia sa do boja proti Tesse. Takmer proti svojej vôli sa Ellie odovzdáva novému, slobodnému životu. Keď sa nečakane objaví spriaznená duša, má zrazu pocit, že odpovede na jej otázky sú na dosah. Čím hlbšie sa však ponára do tajomstiev môr, tým väčšie sú jej pochybnosti. Je jej láska dosť silná, aby odolala Colinovmu hladu?

Ďalšie tituly z rady "Bettina Belitz"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM