EN

Upírske denníky 12 – Fantóm

L.J. Smith


Damon žije! Už to nie je len postava zo snov, skutočný, živý Damon so svojím typickým sarkastickým úsmevom sa objaví pri Eleninej posteli, aj keď pre ostatných zostáva naďalej mŕtvy. Medzitým Elenu a jej priateľov vo Fell´s Church ohrozuje neznámy fantóm, ktorý sa živí negatívnymi emóciami a stále silnie. Podnecuje vo všetkých tie najhoršie vlastnosti a najmä žiarlivosť. Damon a Stefan sa pod jeho vplyvom znovu obracajú proti sebe. Podarí sa Elene zabrániť ďalšiemu konfliktu medzi bratmi?

Informácie

Žáner YA romantika
Číslo dielu 12
Jazyk slovenčina
Počet strán 208
EAN 9788080896638
Dátum vydania 15.11.2012
Vek od 13
Formát 115x183 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,16
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Damon žije!

Už to nie je len postava zo snov, skutočný, živý Damon so svojím typickým sarkastickým úsmevom sa objaví pri Eleninej posteli, aj keď pre ostatných zostáva naďalej mŕtvy.

Medzitým Elenu a jej priateľov vo Fell´s Church ohrozuje neznámy fantóm, ktorý sa živí negatívnymi emóciami a stále silnie. Podnecuje vo všetkých tie najhoršie vlastnosti a najmä žiarlivosť. Damon a Stefan sa pod jeho vplyvom znovu obracajú proti sebe. Podarí sa Elene zabrániť ďalšiemu konfliktu medzi bratmi? Nájdu v sebe dosť sily, aby fantóma premohli?

Ďalšie tituly z rady "Upírske denníky"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM