EN

Príď sa so mnou rozlúčiť

Cynthia Handová


Dojímavý príbeh, ktorý navždy zmení vaše vnímanie života a smrti
Kedysi bola Lexie naozaj šťastná – mala skvelého priateľa, chápavých rodičov a pohodového brata, s ktorým si vždy užila kopec zábavy. Patrila medzi najlepšie študentky a nechýbali jej ani kamaráti. Teraz je z nej však len dievča, ktorého brat je mŕtvy. Lexie sa snaží dať svojmu životu po smrti Tya nový zmysel, no len ťažko sa jej darí prehrýzať vlastným smútkom. Napokon objaví odkaz, ktorý Ty po sebe zanechal a ktorý by azda všetkým jeho blízkym mohol pomôcť urobiť krok ďalej...

Informácie

Jazyk slovenčina
Originálny názov The Last Time We Say Goodbye
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 312
EAN 9788074471070
Dátum vydania 24.8.2015
Vek od 14
Formát 145x205 mm
Vydavateľstvo COOBOO
Hmotnosť 0,541
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Dojímavý príbeh, ktorý navždy zmení vaše vnímanie života a smrti. Od bestsellerovej autorky Cynthie Handovej.

Kedysi bola Lexie naozaj šťastná – mala skvelého priateľa, chápavých rodičov a pohodového brata, s ktorým si vždy užila kopec zábavy a za každých okolností sa naňho mohla spoľahnúť. Patrila medzi najlepšie študentky a nechýbali jej ani kamaráti s podobnými záujmami. Všetko jednoducho klapalo. Teraz je z nej však len dievča, ktorého brat je mŕtvy. Lexie sa snaží dať svojmu životu po smrti Tya nový zmysel, no len ťažko sa jej darí prehrýzať vlastným smútkom a výčitkami. Napokon však objaví odkaz, ktorý Ty po sebe zanechal a ktorý by azda všetkým jeho blízkym mohol pomôcť urobiť krok ďalej.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Cynthia Handová

Cynthia Handová

Vyrástla v juhovýchodnom Idahu. Od malička miluje čítanie a svoju prvú poviedku napísala už ako šesťročná, hneď ako sa naučila písať. Na druhom stupni jej pani učiteľka povedala, že sa jedného dňa určite stani spisovateľkou - čo sa aj stalo. Vyučuje tvorivé písanie na Pepperdine University v Kalifornii, ale so svojím manželom a synom žije v štáte Idaho.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM