EN

Star Wars: Dobrodružstvá Luka Skywalkera, rytiera Jediho


Trilógia Star Wars znova ožíva v novej obrazovej knihe.
Klasický príbeh boja dobra so zlom, zasadený do veľmi dávnej minulosti a veľmi vzdialenej galaxie, sa rýchlo stal kultúrnym fenoménom svojej doby, ktorý inšpiroval generáciu milovníkov príbehov a ich rozprávačov. Pôvodná trilógia Hviezdnych vojen teraz nanovo zažiari v tejto pozoruhodnej obrázkovej knihe, ktorá spája ikonické maľby Ralpha McQuarrieho s textom uznávaného autora bestsellerov a ilustrátora New York Times Tonyho Diterlizziho.

Informácie

Jazyk slovenčina
Originálny názov Star Wars: The Adventures of Luke Skywalker, Jedi Knight
Pôvodný jazyk angličtina
Séria Star Wars
Počet strán 64
EAN 9788075440259
Dátum vydania 23.11.2015
Vek od 6
Formát 290x205 mm
Vydavateľstvo COOBOO
Hmotnosť 0,585
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Klasický príbeh boja dobra so zlom, zasadený do veľmi dávnej minulosti a veľmi vzdialenej galaxie, sa rýchlo stal kultúrnym fenoménom svojej doby, ktorý inšpiroval generáciu milovníkov príbehov a ich rozprávačov. Pôvodná trilógia Hviezdnych vojen teraz nanovo zažiari v tejto pozoruhodnej obrázkovej knihe, ktorá spája ikonické maľby Ralpha McQuarrieho – legendárneho konceptuálneho umelca, ktorý stál za dielami ako Nová nádej, Impérium vracia úder a Návrat Jediho – s textom uznávaného autora bestsellerov a ilustrátora New York Times Tonyho Diterlizziho.

Po prvý raz sú v obrázkovej knihe zozbierané McQuarrieho konceptuálne maľby a skice s DiTerlizziho majstrovsky spracovaným prerozprávaním premeny farmárskeho chlapca Luka Skywalkera z Tatooine na Rytiera Jediov. Sú úspešnou kombináciou, ktorá strhne starých a nových fanúšikov Hviezdnych vojen a poteší budúce generácie čitateľov.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Star Wars"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM