EN

Rozprávky o princeznách - Detské divadielko s bábkami

Oldřich Růžička


Zahraj si divadlo
Séria Detského divadielka s bábkami vám umožní obľúbené rozprávky nielen čítať, ale si ich aj zahrať ako divadelné predstavenie. Box, ktorý poslúži ako javisko, obsahuje bábky, kulisy a tri najznámejšie rozprávky o princeznách. Na každú rozprávku nadväzuje krátky scenár. Stačí len postaviť javisko, nachystať bábky a predstavenie sa môže začať. Vďaka nádherným kulisám a bábkam vám známe rozprávkové postavičky ožijú priamo pred očami.

Informácie

Žáner rozprávka
Jazyk slovenčina
Pôvodný jazyk čeština
Počet strán 20
EAN 9788000043708
Dátum vydania 22.8.2016
Vek od 4
Formát 260x215 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Hmotnosť 0,825
Typ kniha
Väzba box

Séria Detského divadielka s bábkami vám umožní obľúbené rozprávky nielen čítať, ale si ich aj zahrať ako divadelné predstavenie. Box, ktorý poslúži ako javisko, obsahuje bábky, kulisy a tri najznámejšie rozprávky o princeznách. Príbehy sú písané jednoduchým štýlom, pri ktorom udržia pozornosť aj tí najmenší čitatelia. Na každú rozprávku nadväzuje krátky scenár. Stačí len postaviť javisko, nachystať bábky a predstavenie môže začať. Vďaka nádherným kulisám a bábkam vám známe rozprávkové postavičky ožijú priamo pred očami.

VO VNÚTRI BOXU NÁJDETE:

Knihu s tromi rozprávkami:

O Snehulienke

O Šípkovej Ruženke

O Popoluške

Kulisy:

zámok, komnata s vretenom, izba s pecou, izbička trpaslíkov, hlboký les

Obojstranné bábky:

kráľovná, Snehulienka, poľovník, princ, trpaslíci, Šípková Ruženka, kráľ s kráľovnou, sudičky, Popoluška, Popoluškina kmotra, Popoluškin kočiar

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Detské divadielko s bábkami"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Oldřich Růžička

Oldřich Růžička

Vyštudoval Pedagogickú fakultu Masarykovej univerzity a viac ako 12 rokov učil na základnej škole, neskôr aj na gymnáziu. Po kariére učiteľa presedlal na redaktorskú profesiu a zameriaval sa na knihy pre deti a mládež či oblasť non-fiction literatúry. Jeho knihy boli preložené do viac ako 50 jazykov.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM