EN

Škola dobra a zla 3

Posledný a naveky

Soman Chainani


Staré sa opäť mení na nové, Sophie s Agathou bojujú s minulosťou aj prítomnosťou, aby dospeli k šťastnému koncu. Bude posledný a naveky?
Zo všetkých príbehov vo všetkých lesoch si musela vstúpiť do toho môjho. (Tedros) Sophiin a Agathin príbeh sa ešte neskončil. Každá sa vydala vlastnou cestou. Zdá sa, že obe našli svoje šťastie. Zlo sa však ujalo vlády a z minulosti sa vracajú pomstychtiví zloduchovia. Zaumienili si premeniť starý svet dobra a zla na ríšu temna so Sophie ako kráľovnou. Podarí sa im nájsť dokonalé rozuzlenie rozprávkového príbehu a obnoviť staré priateľstvo?

Informácie

Číslo dielu 3
Jazyk slovenčina
Originálny názov The School for Good and Evil (The Last Ever After)
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 576
EAN 9788075441133
Dátum vydania 25.4.2016
Vek od 10
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo COOBOO
Hmotnosť 0,705
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Zo všetkých príbehov vo všetkých lesoch si musela vstúpiť do toho môjho. (Tedros)

Sophiin a Agathin príbeh sa ešte neskončil. Každá sa vydala vlastnou cestou – Agatha s Tedrosom sa vrátila do Gavaldonu, zatiaľ čo Sophie s riaditeľom Rafalom zostali v škole. Zdá sa, že obe našli svoje šťastie. No tentoraz nejde len o ich príbeh. Zlo sa ujalo vlády a z minulosti sa vracajú pomstychtiví zloduchovia. Zaumienili si premeniť starý svet dobra a zla na ríšu temna so Sophie ako kráľovnou. Iba Agatha s Tedrosom mu stoja v ceste. Podarí sa im nájsť dokonalé rozuzlenie rozprávkového príbehu a obnoviť staré priateľstvo?

Staré sa opäť mení na nové, Sophie s Agathou bojujú s minulosťou aj prítomnosťou, aby dospeli k šťastnému koncu. Bude posledný a naveky?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Škola dobra a zla"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Soman Chainani

Soman Chainani

Soman Chainani vyštudoval anglickú a americkú literatúru na Harvarde a filmovú vedu na univerzite v Kolumbii. Svoju kariéru odštartoval ako scenárista a režisér. Jeho filmy boli premietané na viac ako 150 filmových festivaloch po celom svete. Ako spisovateľ sa preslávil sériou kníh Škola dobra a zla, z ktorej sa globálne predali milióny výtlačkov a bola preložená do viac ako 30 jazykov. Spoločnosť Netflix momentálne pracuje na jej filmovej adaptácii. Všetky časti série trhali rebríčky predajnosti. Viac o autorovi a jeho tvorbe sa dozviete na www.somanchainani.net
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM