EN

Život je ľahký, nerob si starosti

Agnes Martin-Lugand


Novinka od autorky bestselleru ŠŤASTNÍ ĽUDIA ČÍTAJÚ A PIJÚ KÁVU!
Po návrate z Írska sa Diane rozhodla urobiť hrubú čiaru za búrlivým vzťahom s Edwardom a začať nový život v Paríži. S pomocou starého kamaráta Félixa oživila svoju útulnú literárnu kaviarničku, kde našla pokoj a dokonca aj nový vzťah. Olivier bol milý a pozorný, a najmä – chápal jej odmietanie ďalšieho dieťaťa. Nečakaná udalosť však zasiahla do jej života ako blesk a spálila všetky piliere jej istoty, ktoré si tak ťažko budovala. Nájde odvahu opäť všetko opustiť a vydať sa po novej ceste?

Informácie

Číslo dielu 2
Jazyk slovenčina
Originálny názov La vie est facile, ne t´ inquiete pas
Pôvodný jazyk francúzština
Počet strán 312
EAN 9788026706540
Dátum vydania 1.8.2016
Vek od 18
Formát 115x185 mm
Vydavateľstvo MOTTO
Hmotnosť 0,4
Typ kniha
Väzba viazaná s papier. poťahom s lam. prebal

Po návrate z Írska sa Diane rozhodla urobiť hrubú čiaru za búrlivým vzťahom s Edwardom a začať nový život v Paríži. S pomocou starého kamaráta Félixa oživila svoju útulnú literárnu kaviarničku, kde našla pokoj a dokonca aj nový vzťah. Olivier bol milý a pozorný, a najmä – chápal jej odmietanie ďalšieho dieťaťa.

Nečakaná udalosť však zasiahla do jej života ako blesk a spálila všetky piliere jej istoty, ktoré si tak ťažko budovala. Nájde odvahu opäť všetko opustiť a vydať sa po novej ceste?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Romány Agnes Martin-Lugand"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Agnes Martin-Lugand

Agnes Martin-Lugand

Agnès Martin-Lugand sa narodila v roku 1979 vo francúzskom prístavnom meste Saint-Malo. Predtým ako začala písať knihy, pracovala ako psychologička. Jej debutom bol román Šťastní ľudia čítajú a pijú kávu a v jej rodnom Francúzsku aj po celom svete zaznamenal veľký úspech. V slovenskom jazyku vyšli aj jej ďalšie romány, napríklad Smútok lásku neodplaví, Kvapka šťastia v rannej káve či Život je ľahký, nerob si starosti. Patrí medzi najúspešnejšie francúzske prozaičky, jej romány boli preložené do viac ako štrnástich jazykov a ich predaje prekročili hranicu dvoch miliónov kusov.
Zobraziť profil autora

Recenzia médii

blog - Život je ľahký, nerob si starosti

Ako mnoho iných čitateľov, aj ja som ostal po dočítaní knihy Šťastní ľudia čítajú a pijú kávu mierne zaskočený. Všetko nasvedčovalo tomu, že hlavná postava nájde svoj pokoj, ale opak sa stal pravdou. Napriek sklamaným očakávaniam a pomerne otvorenému koncu sa francúzskej spisovateľke Agnés Martin-Lugand podarilo osloviť tisícky ľudí po celom svete. Jej útly román si rýchlo dokázal získal ich priaz...
NAPÍŠTE NÁM