EN

Veľká encyklopédia s 3D obrázkami – Zaniknuté civilizácie

Kolektiv


Encyklopédia, ktorá vás prevedie zabudnutými miestami a zaniknutými civilizáciami. Zážitok z knihy umocnia špeciálne upravené obrázky a 3D okuliare, ktoré vás prenesú priamo do srdca pyramídy alebo do ulíc bájnej Atlantídy.
Precestujte spolu s nami štyri svetadiely a prejdite sa ulicami dávno zaniknutých miest. Navštívime Tróju, Kartágo, Pompeje, vystúpime do hôr k Machu Picchu, vydáme sa na púť k chrámom v Angkor Vate, preskúmame hrobku Prvého cisára alebo vyrazíme za pokladmi El Dorada. Zážitok z knihy umocnia špeciálne upravené obrázky a 3D okuliare, ktoré vás prenesú priamo do srdca pyramídy alebo do ulíc bájnej Atlantídy.

Informácie

Jazyk slovenčina
Originálny názov 3D Mysterious Worlds
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 64
EAN 9788056401569
Dátum vydania 9.5.2016
Vek od 11
Formát 240x264 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,6
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Precestujte spolu s nami štyri svetadiely a prejdite sa ulicami dávno zaniknutých miest. Navštívime Tróju, Kartágo, Pompeje, vystúpime do hôr k Machu Picchu, vydáme sa na púť k chrámom v Angkor Vate, preskúmame hrobku Prvého cisára alebo vyrazíme za pokladmi El Dorada.

Ako tieto centrá kultúry, obchodu, náboženstva a politiky vznikli?

Ako v nich vyzeral každodenný život v čase najväčšieho rozkvetu a slávy?

Čo bolo príčinou ich úpadku a zániku?

Zážitok z knihy umocnia špeciálne upravené obrázky a 3D okuliare, ktoré vás prenesú priamo do srdca pyramídy alebo do ulíc bájnej Atlantídy.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť

Recenzia médii

www.citaj.to - Informačne bohatá encyklopédia

Často sa správame, akoby sme my boli tí najdokonalejší, najrozumnejší a najšikovnejší. Na mnohé, podľa nás menej rozvinuté spoločnosti, sa dívame zhora. Pritom zabúdame na to, že bez toho, čo bolo pred nami, by sme ani my neboli a bez toho, čo nám zanechali, by sme museli začínať od nuly. Hovoríme si, že sme civilizovaní. Naša civilizácia dosahuje to, o čom sa ľuďom v minulosti mohlo iba snívať...
NAPÍŠTE NÁM