EN

Záhrada spiacich

Lisa Heathfieldová


Seed - Jadierko je uzavretá komunita. Život v nej plynie v súzvuku s prírodou, ktorú všetci uctievajú. Všetko sa však náhle zmení...
Seed ťa miluje. Seed ti nikdy nedovolí odísť. Pätnásťročná Pearl žije od narodenia v malej uzavretej komunite nazývanej Seed - Jadierko, kde všetci uctievajú prírodu a bezhranične milujú dokonalého vodcu Papu S. Keď sa do komunity nasťahuje rodina z vonkajšieho sveta, všetko sa zmení.

Informácie

Žáner novela
Jazyk slovenčina
Originálny názov Seed
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 256
EAN 9788056401613
Dátum vydania 9.5.2016
Vek od 12
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,24
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Seed ťa miluje. Seed ti nikdy nedovolí odísť. Pätnásťročná Pearl žije od narodenia v malej uzavretej komunite nazývanej Seed - Jadierko, kde všetci uctievajú prírodu a bezhranične milujú dokonalého vodcu Papu S. Keď sa do komunity nasťahuje rodina z vonkajšieho sveta, všetko sa zmení. Pearl premknú pocity, ktoré dovtedy nepoznala a začne si uvedomovať, že sa v samotnom srdci Seed ukrýva temnota. Temnota, pred ktorou musí uniknúť, skôr ako bude príliš neskoro.

Záhrada spiacich je príbehom dospievania v sekte, ktorý prevedie čitateľa cestou sebapoznania, z ktorého mu budú naskakovať zimomriavky.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť

Recenzia médii

www.citaj.to - Aj v nezmysloch vidia pravdu

Ako deti sme asi všetci verili a zároveň sa báli toho, že keď náhodou zjeme, napríklad, jadierko z jablka, v bruchu nám vyrastie strom. No veriť niečomu podobnému vo veku, keď má človek 15 rokov, je dosť absurdné. Záleží však od sveta, v ktorom žije... Pearl dostane menštruáciu. V súlade s ich tradíciou musí svoj prvý menštruačný cyklus v živote prežiť v izbičke vykopanej v zemi. Ostáva v zemsk...
NAPÍŠTE NÁM