EN

Neznesiteľné napätie, skvelý príbeh a originálne riešenia sú zárukou nevšedného čitateľského zážitku. Tretí diel detektívnej série s komisárom Servazom.
Na Štedrý deň objaví rozhlasová moderátorka v schránke list od ženy, ktorá sa chystá spáchať samovraždu. Na druhý deň ráno zavolá do rádia neznámy muž a obviní ju z toho, že nič nepodnikla na jej záchranu. Čoskoro sa obvinenia, urážky a dokonca hrozby znásobia, akoby sa niekto usiloval prevziať kontrolu nad jej životom... Čo ak sú naši blízki celkom iní, než sa zdá?

Informácie

Číslo dielu 3
Jazyk slovenčina
Originálny názov N´Eteins pas le lumiére
Pôvodný jazyk francúzština
Séria Martin Servaz
Počet strán 592
EAN 9788075055002
Dátum vydania 14.11.2016
Vek od 18
Formát 145x205 mm
Vydavateľstvo XYZ
Hmotnosť 0,739
Typ kniha
Väzba viazaná s papier. poťahom s lam. prebal

Na štedrý deň objaví rozhlasová moderátorka v schránke list od ženy, ktorá sa chystá spáchať samovraždu. Na druhý deň ráno zavolá do rádia neznámy muž a obviní ju z toho, že nič nepodnikla na jej záchranu. Čoskoro sa obvinenia, urážky a dokonca hrozby znásobia, akoby sa niekto usiloval prevziať kontrolu nad jej životom... Čo ak sú naši blízki celkom iní, než sa zdá?

Keď Martin Servaz dostane obálku s kartou od hotelovej izby, v ktorej pred rokom spáchala samovraždu nejaká umelkyňa, je jasné, že si niekto praje, aby sa vrátil späť do práce.

Neznesiteľné napätie, skvelý príbeh a originálne riešenia sú zárukou nevšedného čitateľského zážitku.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Martin Servaz"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Bernard Minier

Bernard Minier

Bernard Minier sa narodil v Béziers, vyrastal v juhozápadom Francúzsku a detstvo strávil v Pyrenejach. Študoval na univerzite v Toulouse, odkiaľ pochádza aj hlavný hrdina jeho trilerov Martin Servaz. Vvše dvadsať rokov žije neďaleko Paríža, je ženatý, má dve deti a písaniu sa venuje na plný úväzok. Jeho prvý román Mráz bol preložený do niekoľkých svetových jazykov vrátane angličtiny a najväčší úspech zaznamenal vo Francúzsku a Nemecku. Zatiaľ poslednou, šiestou, knihou v sérii je román Údolie.
Zobraziť profil autora

Recenzia médii

blog - V tme číha viac démonov, než sa zdá

Francúzska literatúra zažíva u nás v poslednom čase veľký ohlas. Najvýraznejšie sa pod to podpísali autori trilerov ako Bernard Minier alebo Franck Thilliez, ale za zmienku stojí aj autorka spoločensko-romantických príbehov Agnes Martin-Lugand. Prvý menovaný vytvoril postavu vyšetrovateľa, ktorý sa možno nevyhne niektorým obohraným znakom (rozpadnutá rodina, psychické problémy, osobitný vrah ako j...
NAPÍŠTE NÁM