EN

Víly Nevíly: Mrknutím oka

Kiki Thorpeová


Toto nie je len kniha. To je vstupenka do Krajiny Nekrajiny!
Zaveďte svoje deti do rozprávkovej Krajiny Nekrajiny. Na miesto plné víl a čarovných bytostí. Katka, Mia, Linda a Gabi poznajú podľa vône slanej vody, závanu morského vánku a zvláštneho zvonivého smiechu, že sa začína diať niečo neobyčajné. Ocitnú sa v magickom svete a ich obyčajné životy sa mrknutím oka zmenia. Ako sa ale dostanú späť domov? Cililing a kráľovná Klarion už majú plán, ale dobrodružstvo plné fantázie a romantických zážitkov len začína ...

Informácie

Číslo dielu 2
Jazyk slovenčina
Originálny názov Never Girls In a Blink
Pôvodný jazyk angličtina
Séria Víly Nevíly
Počet strán 120
EAN 9788026411987
Dátum vydania 5.9.2016
Vek od 6
Formát 145x205 mm
Vydavateľstvo CPRESS
Hmotnosť 0,311
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Štyri skutočné dievčatá vo svete víl

Tomu, že Katka, Mia, Linda a Gabi majú prežiť niečo neobvyklé, nenaznačuje viac než vôňa slanej vody, závan morského vetra a cinkanie vílieho smiechu. Jediným mrknutím oka sa štyri kamarátky prenesú zo svojich obyčajných životov na to najúžasnejšie miesto na svete – do Krajiny Nekrajiny, domova víl a morských panien... a teraz aj sveta našich stratených hrdiniek. Nechce sa im zasa hneď odísť, ale kráľovná Klarion a Cililing už prišli na to, ako ich vrátiť späť domov.

Vari to fantastické dobrodružstvo Katky, Mie, Lindy a Gabi naozaj skončí skôr, než poriadne začalo?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Víly Nevíly"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Kiki Thorpeová

Kiki Thorpeová

Kiki Thorpeová vystudovala kreativní psaní na Arizonské univerzitě. Většinu dětství strávila čtením, sněním a hledáním víl v lesích v Idahu. Tyto kratochvíle byly dobrým tréninkem pro psaní dětských knih. Známé jsou především její série o vílách, které se umístily na žebříčcích bestsellerů New York Times. Mezi ně patří také oblíbená řada Víly Nevíly a kniha Zvonilka a kouzelné kladívko, které vyšly i v češtině. Žije s manželem Gregem a jejich dvěma dětmi v San Francisku.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM