EN

Víly Nevíly: Medzi svetmi

Kiki Thorpeová


Toto nie je len kniha. To je vstupenka do Krajiny Nekrajiny! A dobrodružstvo pokračuje...
To nie je fér! Sotva sa Katka, Mia, Linda a Gabi vo Hviezdnej roklinke trochu rozhľadeli, musia sa vrátiť domov! Cililing im síce hovorí, že do Krajiny Nekrajiny sa nikdy žiadne deti vrátiť nemôžu, ale Linda tomu odmieta uveriť. Vari už nikdy nezažije toľko vzrušujúcich dobrodružstiev? A ako sa bez víl naučia jazyk zvierat? Dievčatá síce zamieria domov, ale zdá sa, že sa z kúziel Krajiny Nekrajiny nemôžu vymaniť. Že by existoval nejaký priestor medzi oboma svetmi?

Informácie

Číslo dielu 3
Jazyk slovenčina
Originálny názov The Space Between (Never Girls #2)
Pôvodný jazyk angličtina
Séria Víly Nevíly
Počet strán 128
EAN 9788026411994
Dátum vydania 12.9.2016
Vek od 6
Formát 145x205 mm
Vydavateľstvo CPRESS
Hmotnosť 0,3
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

štyri skutočné dievčatá vo svete víl

To nie je fér! Sotva sa Katka, Mia, Linda a Gabi v Hviezdnej roklinke trochu porozhliadali, musia sa vrátiť domov! Cililing síce vraví, že do Krajiny Nekrajiny sa žiadne deti vrátiť nemôžu, ale Linda tomu odmieta uveriť. Vari už sa nikdy nebude preháňať v lesoch na chrbte lane? A ako sa bez víl dokáže naučiť jazyky zvierat?

Dievčatá síce zamieria domov, ale zdá sa, že kúzlo Krajiny Nekrajiny ich nechce opustiť. Predsa napríklad tá myška v kuchyni – Linda si je istá, že je to jedna z vílích

mliečnych myší! Že by existoval nejaký priestor medzi

oboma svetmi?

Nenechajte si ujsť ďalšie dobrodružstvá!

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Víly Nevíly"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Kiki Thorpeová

Kiki Thorpeová

Kiki Thorpeová vystudovala kreativní psaní na Arizonské univerzitě. Většinu dětství strávila čtením, sněním a hledáním víl v lesích v Idahu. Tyto kratochvíle byly dobrým tréninkem pro psaní dětských knih. Známé jsou především její série o vílách, které se umístily na žebříčcích bestsellerů New York Times. Mezi ně patří také oblíbená řada Víly Nevíly a kniha Zvonilka a kouzelné kladívko, které vyšly i v češtině. Žije s manželem Gregem a jejich dvěma dětmi v San Francisku.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM