EN

Tygří kniha

třídní tygří kniha pro 1. stupeň základní školy

Kamila Kopsová, Petr Kops


Vyjádřete jedinečnost a kreativnost vaší třídy!
Publikace představuje pracovní sešit, který skvěle poslouží k celoroční kreativní práci celé třídy. Umožňuje nastavit si osobní cíle jednotlivých žáků, třídního učitele a třídy jako takové a postupně je komentovat a vyhodnocovat. Kromě toho třídní kniha zůstane jako památka a na budoucích srázech může sloužit jako skvělý zdroj vzpomínek.

Informácie

Žáner pedagogika
Jazyk čeština
Séria Tigrie knihy
Počet strán 64
EAN 9788026610076
Dátum vydania 12.9.2016
Vek od 7
Formát 210x297 mm
Vydavateľstvo EDIKA
Hmotnosť 0,28
Typ kniha
Väzba brožovaná, šitá 2 skobami (zošitová)

Vyjádřete jedinečnost a kreativnost vaší třídy!

Pokud jste již četli knížku Tygr dělá uáá uáá, pak jistě jste již začali poznávat svého tygra. A pokud ne, je právě teď ta nejvhodnější příležitost.

Publikace představuje pracovní sešit, který skvěle poslouží k celoroční kreativní práci celé třídy. Umožňuje nastavit si osobní cíle jednotlivých žáků, třídního učitele a třídy jako takové a tyto cíle postupně komentovat a vyhodnocovat. Tygří kniha zůstává jako památka a na budoucích srazech může sloužit jako skvělý zdroj vzpomínek.

S tygří třídní knihou vyjádříte jedinečnosti a kreativnosti vaší třídy!

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Tigrie knihy"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Kamila Kopsová

Kamila Kopsová

Spoločne s manželom Petrom sú známi ako autori unikátnej metódy Životných máp (vo svete pod názvom Kops Method), vďaka ktorej dokážu objaviť, analyzovať a popísať skutočné príčiny stavov a situácií, v ktorých sa aktuálne nachádzame. Veľmi prínosná je ich metóda pre detských klientov. Praktické poznatky v práci s deťmi sú základom "tigrej" knižnej série (Tiger robí uáá,uáá, Ako sa dohovoriť s tigrom a Ako sa krotí tiger). Knihy boli preložené do slovenčiny a angličtiny. V marci 2017 autori obdržali Čestné uznanie za prínos v práci s deťmi s ADHD od KIU univerzity v Kolombe na Srí Lanke.
Zobraziť profil autora

Petr Kops

Petr Kops

Spoločne s manželkou Kamilou sú známi ako autori unikátnej metódy Životných máp (vo svete pod názvom Kops Method), vďaka ktorej dokážu objaviť, analyzovať a popísať skutočné príčiny stavov a situácií, v ktorých sa aktuálne nachádzame. Veľmi prínosná je ich metóda pre detských klientov. Praktické poznatky v práci s deťmi sú základom "tigrej" knižnej série (Tiger robí uáá,uáá, Ako sa dohovoriť s tigrom a Ako sa krotí tiger). Knihy boli preložené do slovenčiny a angličtiny. V marci 2017 autori obdržali Čestné uznanie za prínos v práci s deťmi s ADHD od KIU univerzity v Kolombe na Srí Lanke.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM