EN

Vulkánikovia prdia o život!

Franziska Gehmová, Franziska Harvey


Už ste počuli o prdiacich bytostiach, ktoré žijú v sopkách a majú na svedomí to neustále bublanie a výbuchy? Nie? Potom je najvyšší čas zoznámiť sa s nimi!
Flambia a Krato sú malí vulkánikovia, ktorí žijú spolu s ostatnými v údolí plnom sopiek. Napriek tomu, že ich rodiny sú znepriatelené, oni sú nerozluční kamaráti. Lenže jedného dňa zmizne most, ktorý bol medzi ich sopkami, a oni sa nemajú ako k sebe dostať. Bol by v tom čert, aby na niečo neprišli. Koniec koncov, sú to vulkánikovia, a tí sú predsa vždy zapálení za vec!

Informácie

Číslo dielu 1
Jazyk slovenčina
Originálny názov Die Vulkanos pupsen los!
Pôvodný jazyk nemčina
Séria Vulkánikovia
Počet strán 80
EAN 9788056401859
Dátum vydania 5.9.2016
Vek od 7
Formát 155x210 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,31
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Už ste počuli o prdiacich bytostiach, ktoré žijú v sopkách a majú na svedomí to neustále bublanie a výbuchy? Nie? Potom je najvyšší čas zoznámiť sa s nimi!

Flambia a Krato sú malí vulkánikovia, ktorí žijú spolu s ostatnými v údolí plnom sopiek. Napriek tomu, že ich rodiny sú znepriatelené, oni sú nerozluční kamaráti. Lenže jedného dňa zmizne most, ktorý bol medzi ich sopkami, a oni sa nemajú ako k sebe dostať.

Bol by v tom čert, aby na niečo neprišli. Koniec koncov, sú to vulkánikovia, a tí sú predsa vždy zapálení za vec!

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Vulkánikovia"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť

Recenzia médii

Denník N - Odpustite deťom ohňové prdy

Odpustite deťom ohňové prdy Treba sa s tým jednoducho zmieriť. Prdy rôznych zvukových prejavov a skupenstiev v istom čase začnú kraľovať spontánnej detskej zábave. Ťažko povedať, v ktorom veku sa to začne, ale povedzme, že priemer je okolo 5 - 7 rokov a medzi užívateľmi dominujú chlapci. Ak ste v podobnom období, prdľavá zábava u vás môže gradovať aj v knižnej podobe. Odpustím si teraz výlev o...
NAPÍŠTE NÁM