EN

Srdce z ľadu

Elizabeth Rudnick


Láska je ako otvorené dvere. Daj si pozor, koho necháš vojsť.
Obľúbená rozprávka v podobe románu. Optimistická Anna sa vydá hľadať svoju stratenú sestru, ktorá uvrhla krajinu do večnej zimy. Na dobrodružnej ceste stretne mladíka Kristoffa s verným priateľom sobom Svenom a smiešneho snehuliaka Olafa. Spoločnými silami sa snažia nájsť Elsu skôr, než bude neskoro. Silný príbeh skutočnej sesterskej lásky, ktorú nepremôžu ani ľadové kúzla.

Informácie

Jazyk slovenčina
Originálny názov A Frozen Heart
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 264
EAN 9788025236963
Dátum vydania 24.10.2016
Vek od 12
Formát 140x208 mm
Vydavateľstvo Egmont
Hmotnosť 0,33
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Anna je princezná Arendelle. Dlhé roky žila zavretá pred okolitým svetom. Rodičia jej už umreli a sestra Elsa – jediná osoba, ktorá by jej mohla preukázať aspoň štipku lásky – je chladná a neprístupná.

Hans je princ z Južných ostrovov. Túži sa vymaniť spod tyranie svojho otca a starších bratov. Rád by si našiel vlastné kráľovstvo, kde by mohol vládnuť.

Ich cesty sa skrížia počas Elsinej korunovácie. Najskôr to vyzerá, že sa Anne splnil sen – našla človeka, ktorého môže milovať. Ale keď Hansove zámery vyjdú najavo, plameň ich lásky začne chladnúť a Anna zistí, že láska je oveľa tajomnejšia a silnejšia, než si dovtedy predstavovala.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Disney - Ľadové kráľovstvo"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM