EN

Detektívna kancelária Leo & Leo – Tvrdohlavý papagáj

Tobias Bungter, Andrea Köhrsen


Telefonát britskej kráľovnej, papagáj so zlou náladou, tajomný mayský chrám a ako stopa obal od žuvačky. Druhý prípad pre detektívnu kanceláriu Leo & Leo. Profesorovi, najnebezpečnejšiemu zločincovi na svete, je v pätách tajný agent britskej kráľovnej, lenže zrazu bez stopy zmizne. Profesorove plány pozná len Lora, papagáj kráľovskej tajnej služby, ktorá však mlčí. Pomôžte Leonii a Leonardovi vyriešiť prípad. Čaká na vás vyše 30 tajomných hádaniek.

Informácie

Číslo dielu 2
Jazyk slovenčina
Originálny názov Leo & Leo Ein Rätselkrimi
Pôvodný jazyk nemčina
Počet strán 136
EAN 9788056402078
Dátum vydania 31.10.2016
Vek od 9
Formát 150x215 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,281
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Telefonát britskej kráľovnej, papagáj so zlou náladou, tajomný mayský chrám a ako stopa obal od žuvačky. Druhý prípad pre detektívnu kanceláriu Leo & Leo.

Profesorovi, najnebezpečnejšiemu zločincovi na svete, je v pätách tajný agent britskej kráľovnej, lenže zrazu bez stopy zmizne. Profesorove plány pozná len Lora, papagáj kráľovskej tajnej služby, ktorá však mlčí. Leonia s Leonardom dostanú za úlohu papagája rozhovoriť. Prv než sa nazdajú, ocitnú sa uprostred nepreniknuteľného pralesa v Guatemale. Prezradí im Lora svoje tajomstvo? Je Profesor bližšie, než si myslia? Čo o tom vie bláznivý barón z domčeka na strome? A kto je vlastne Xotichotxli?

Pomôžte Leonii a Leonardovi vyriešiť prípad. Čaká na vás vyše 30 tajomných hádaniek. Niekedy máte riešenie priamo pod nosom, inokedy musíte dobre uvažovať a kombinovať.

Ďalšie tituly z rady "Detektívna kancelária Leo & Leo"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM