EN

Spirit Animals: Súmrak strážcov 2 - Rozvrátená zem

Victoria Schwab


V hlbinách Erdasu sa prebudilo prastaré a skazené zlo. Má obrovskú moc a aj nepatrným čriepkom svojej moci môže všetko zničiť! Druhý diel obľúbenej fantasy série Spirit Animals: Súmrak strážcov.
Conor, Abeke, Mej-lin a Rolan sa spolu so svojimi spirituálnymi zvieratami vydávajú na zúfalú cestu. Zavedie ich hlboko pod povrch zeme a budú ju sprevádzať veľké straty. V boji proti temnote prídu o svojich priateľov a spojencov, ale ak chcú zlo poraziť, musia vytrvať. Keby tušili, že nepriateľ má pred nimi náskok a nepozorovane ich obkľúčil...

Informácie

Číslo dielu 10
Jazyk slovenčina
Originálny názov Fall of the Beasts: Book Two: Broken Ground
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 192
EAN 9788056403761
Dátum vydania 8.9.2017
Vek od 11
Formát 140x205 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,33
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

V podzemí sveta Erdas sa prebudilo čosi prastaré a skazené. Odveké zlo obostreté temnotou má obrovskú moc a len nepatrným čriepkom svojej sily môže zničiť mnohé. V ohrození sú dokonca aj posvätné putá medzi ľuďmi a zvieratami, ktoré udržujú Erdas v rovnováhe.

Úlohou štyroch mladých hrdinov – Conora, Abeke, Mej-lin a Rolana – je zlo zastaviť. Spolu so svojimi spirituálnymi zvieratami sa vydávajú na zúfalú cestu, ktorá ich zavedie hlboko pod povrch zeme a do najvzdialenejších kútov sveta. Napriek tomu, že v boji proti temnote strácajú svojich priateľov a spojencov, musia vytrvať a postaviť sa zlu zoči-voči. Čoskoro si však uvedomia krutú skutočnosť : nepriateľ ich už obkľúčil.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Spirit Animals"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM