EN

Peter Sagan: tourminátor

T.J. Millner


Fascinujúci príbeh jedného z najväčších cyklistických talentov súčasnosti.
Fascinujúci životný príbeh jedinečného talentu, ktorý na seba dokázal strhnúť pozornosť celého cyklistického sveta svojou nesmiernou húževnatosťou, pretekárskymi výsledkami i nezameniteľnými vtipmi. Peter Sagan sa stal fenoménom, ktorý už dávno prekročil hranice Slovenska a svojimi výkonmi sa nezmazateľne zapisuje do športovej histórie. Podľa odborníkov patrí k najväčším osobnostiam svetovej cyklistiky súčasnosti.

Informácie

Jazyk slovenčina
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 184
EAN 9788056600801
Dátum vydania 19.5.2017
Vek od 9
Formát 126x198 mm
Vydavateľstvo XYZ
Edícia Športovci
Hmotnosť 0,34
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Fascinujúci životný príbeh jedinečného talentu, ktorý na seba dokázal strhnúť pozornosť celého cyklistického sveta svojou nesmiernou húževnatosťou, pretekárskymi výsledkami i nezameniteľnými vtipmi. Peter Sagan sa stal fenoménom, ktorý už dávno prekročil hranice Slovenska a svojimi výkonmi sa nezmazateľne zapisuje do športovej histórie.

Rodák zo Žiliny zažiaril už v juniorských kategóriách, keď sa v roku 2008 stal juniorským majstrom Európy i sveta na horských bicykloch. Potom svoju kariéru zameral na cestnú cyklistiku a pokračoval v dobývaní ďalších triumfov. Podarilo sa mu tak napríklad vybojovať päťkrát po sebe zelený dres na Tour de France a v rokoch 2015 a 2016 získať titul majstra sveta v cestnej cyklistike. Podľa odborníkov patrí k najväčším osobnostiam svetovej cyklistiky súčasnosti.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť

Recenzia médii

blog - Peter Sagan: Tourminátor

Blížil sa júl a ja osobne ako malý športový fanúšik som sa naň veľmi tešila. Prečo? Počas tohto mesiaca prebieha mnoho významných športových podujatí, či už napríklad Wimbledone, jeden z najstarších tenisových turnajov, alebo omnoho viac očakávanejšia cyklistická Tour De France. Práve na tento čas som si šetrila túto malú zelenú knižku, ktorú som mala v pláne čítať počas prvých kilometrov jednotli...
NAPÍŠTE NÁM