EN

Plants vs. Zombies – Postrach okolia

Paul Tobin, Ron Chan


Bláznivý komiks tretíkrát ... Ešte bláznivejší
Mladí dobrodruhovia Patrícia a Nate spoločne s ubrblaným strážcom susedstva bláznivým Davom bojovali so zombiami v minulosti i v budúcnosti. Sú však pripravení na novú vlnu akademicky vzdelaných protivníkov? Dokážu čeliť nielen diabolskému plánu Zombossa, ale i ďalšej skupine zombií s ešte diabolskejšími úmyslami? Tretie pokračovanie bláznivého komiksu... Tentokrát so šiestimi bonusovými príbehmi.

Informácie

Číslo dielu 3
Jazyk slovenčina
Originálny názov Plants vs. Zombies: Bully For You
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 96
EAN 9788056600559
Dátum vydania 20.2.2017
Vek od 8
Formát 152x228 mm
Vydavateľstvo COMPUTER PRESS
Hmotnosť 0,23
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Tretie pokračovanie bláznivého komiksu...

Tentokrát so siedmimi bonusovými príbehmi

Mladí dobrodruhovia Patrícia a Nate spoločne s ubrblaným strážcom susedstva bláznivým Davom bojovali so zombiami v minulosti i v budúcnosti. Sú však pripravení na novú vlnu akademicky vzdelaných protivníkov? Dokážu čeliť nielen diabolskému plánu Zombossa, ale i ďalšej skupine zombií s ešte diabolskejšími úmyslami?

„V kníške sa naučíte kopec zaujímavých vecí. Zombije sú lepčie ako rastliny. Časti s rastlinámi račej preskočte. Tie so zombijami sú omnoho lepšé.“

– recenzia v Zombie News

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Plants vs. Zombies"

Uživateľská recenzia

Monica Astray
I bez prečítania komiksov je každému jasné, že je to určené hlavne menším čitateľom. No určite nimi nepohrdne človek, ktorý je fanúšikom hier. Tretí diel sa nijak zvlášť nelíši od predchodcov. Príjemné, jednoduché čítanie, sem tam niečo na uchechtnutie, ktoré sprevádza ten trápny pocit, že ste sa zasmiali na niečom tak triviálnom. Ale funguje to dobre! Pretože aj niečo jednoduché dokáže pobaviť a niekedy ani 200 stranový príbeh vás nezaujme. Jednoducho sa to stáva. Plants vs. Zombies odporúčam všetkým krpcom, no a u tých starších to skôr odporúčam len pre fanúšikov hier.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM