EN

Láska a mier dot-to-dot

Maddy Brook


S viac ako 120 obrázkami na témy lásky a pokoja vám táto kolekcia dot-to-dot navodí príjemnú pohodu a upokojí myseľ.
O lásku a pokoj sa s ostatnými môžeme podeliť len vtedy, ak ich objavíme sami v sebe. Existuje azda lepší spôsob, ako začať, než utíšiť si myseľ nejakou kreatívnou činnosťou? Tieto spájačky dot-to-dot sú určené všetkým, ktorí hľadajú skvelý relax, tvorivú zónu bez stresu a časového tlaku i trochu prekvapenia. Vďaka nim si kedykoľvek navodíte pocity harmónie, lásky a pokoja. Zároveň si vytvoríte nádherné obrazy, a to aj vtedy, ak nemáte žiadne výtvarné skúsenosti.

Informácie

Jazyk slovenčina
Originálny názov Love and Peace - dot to dot
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 128
EAN 9788056601402
Dátum vydania 1.9.2017
Vek od 12
Formát 225x280 mm
Vydavateľstvo CPRESS
Hmotnosť 0,52
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

O lásku a pokoj sa s ostatnými môžeme podeliť len vtedy, ak ich objavíme sami v sebe. Existuje azda lepší spôsob, ako začať, než utíšiť si myseľ nejakou kreatívnou činnosťou?

Tieto spájačky dot-to-dot sú určené všetkým, ktorí hľadajú skvelý relax, tvorivú zónu bez stresu a časového tlaku i trochu prekvapenia. Vďaka nim si kedykoľvek navodíte pocity harmónie, lásky a pokoja. Zároveň si vytvoríte nádherné obrazy, a to aj vtedy, ak nemáte žiadne výtvarné skúsenosti. Stačí sa trocha sústrediť, pospájať za sebou idúce čísla a obrázok dotvoriť podľa vlastnej fantázie.

Nalaďte sa na pohodovú vlnu a otvorte mysle a srdcia vyše stodvadsiatim úžasným motívom: upokojujúcim prírodným scenériám, inšpiratívnym osobnostiam, slovám, symbolom či objektom plným lásky a mieru z celého sveta!

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM