EN

Babičky: Skaza Večerného hája

Minna Lindgrenová


Záverečný diel brilantnej fínskej trilógie s nevšednými hrdinkami a detektívnou zápletkou
Rekonštrukcia Večerného hája sa skončila a jeho deväťdesiatročné obyvateľky sa môžu nasťahovať späť. Po návrate ich však čaká nemilé prekvapenie. Miesto, kde sa cítili ako doma, sa zmenilo na štátom financovaný projekt starostlivosti o seniorov, riadený prostredníctvom moderných technológií. Zdravotné sestry zmizli, lekársky dohľad prebieha online a odvšadiaľ cítiť nemilosrdnú snahu o modernizáciu. Babičky sa rozhodnú zakročiť. V boji za spravodlivosť ich nič nezastaví!

Informácie

Číslo dielu 3
Jazyk slovenčina
Originálny názov Ehtoolehdon Tuho
Pôvodný jazyk fínčina
Séria Babičky
Počet strán 280
EAN 9788075058294
Dátum vydania 17.11.2017
Vek od 15
Formát 145x205 mm
Vydavateľstvo XYZ
Hmotnosť 0,47
Typ kniha
Väzba viazaná s papier. poťahom s lam. prebal

Rekonštrukcia Večerného hája sa skončila a jeho deväťdesiatročné obyvateľky sa môžu nasťahovať späť. Po návrate ich však čaká nemilé prekvapenie. Miesto, kde sa cítili ako doma, sa zmenilo na štátom financovaný projekt starostlivosti o seniorov, riadený prostredníctvom moderných technológií. Zdravotné sestry zmizli, lekársky dohľad prebieha online a odvšadiaľ cítiť nemilosrdnú snahu o modernizáciu. Babičky sa rozhodnú zakročiť. Ani pokročilý vek im nezabráni v príprave smelého plánu, ktorého cieľom je zničiť počítačový systém. V boji za spravodlivosť ich nič nezastaví! Záver vráti do hry niektoré postavy a na povrch vyplávajú i ďalšie dosiaľ utajené skutočnosti.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Babičky"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Minna Lindgrenová

Minna Lindgrenová

Minna Lindgren je fínska autorka a novinárka. Venuje sa tvorbe humorných krimi románov. Jej séria o babičkách detektívkach sa stala bestsellerom nielen vo Fínsku ale po celom svete. Minna sa okrem románov venuje aj písaniu hudby. Napísala libretto pre Fínsku národnú operu k humorenej opere Covid fan tutte. V slovenskom jazyku vyšli jej romány Babičky: Smrť vo večernom háji, Babičky: Útek z večerného hája, Babičky: Skaza večerného hája a Rozhnevaná vdova.
Zobraziť profil autora

Recenzia médii

vinlit.sk - Babičky: Skaza Večerného hája

Mať viac ako deväťdesiat rokov a ocitnúť sa v domove plnom techniky – toto nemilé prekvapenie čakalo po rekonštrukcii Večerného hája známe babičky: Siiri, Irmu a Annu-Liisu. Energické babičky si aj v poslednej časti trilógie nájdu spôsob, ako vyhrať boj s technikou a odhaliť tajomstvo dobrovoľníkov zo združenia Prebudenie dnes, ktorí pod záštitou dobrovoľnej pomoci majú vo Večernom háji celkom iné...
NAPÍŠTE NÁM