EN

Tajomný Meowth

Alex Polan


Malí detektívi z tímu Mystic sú späť! Dokážu vyriešiť veľkú mačaciu záhadu?
Keď sa miestnej knihovníčke stratí mačka, zoberú Ethan, Devin, Carlo a Gianna všetky svoje Poké Bally a vydávajú sa do ulíc na ďalšie detektívne dobrodružstvá. Lenže najobľúbenejší Pokémon tímu Mystic je rovnako prchký ako stratená mačka. Navyše sa zdá, že sa im niekto snaží ich pátranie prekaziť a vytvára falošné stopy. Spoznajú mladí detektívi, ktoré stopy sú správne? Dokážu spolupracovať a využiť všetky svoje schopnosti, aby našli ako reálnu mačku, tak aj Pokémona, ktorý im neustále uniká?

Informácie

Jazyk slovenčina
Originálny názov FOLLOWING MEOWTH’S FOOTPRINTS: An Unofficial Adventure for Pokemon Go Players
Pôvodný jazyk angličtina
Séria Pokémon
Počet strán 112
EAN 9788056600504
Dátum vydania 30.1.2017
Vek od 9
Formát 145x205 mm
Vydavateľstvo COMPUTER PRESS
Hmotnosť 0,15
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Malí detektívi z tímu Mystic sú späť! Dokážu vyriešiť veľkú mačaciu záhadu?

Keď sa miestnej knihovníčke stratí mačka, zoberú Ethan, Devin, Carlo a Gianna všetky svoje Poké Bally a vydávajú sa do ulíc na ďalšie detektívne dobrodružstvá. Dúfajú, že po ceste tiež konečne narazia na nepolapiteľného Meowtha, legendárneho Mewa, alebo dokonca bájneho Mewtwo.

Lenže najobľúbenejší Pokémon tímu Mystic je rovnako prchký ako stratená mačka. Navyše sa zdá, že sa im niekto snaží ich pátranie prekaziť a vytvára falošné stopy. Spoznajú mladí detektívi, ktoré stopy sú správne? Dokážu spolupracovať a využiť všetky svoje schopnosti, aby našli ako reálnu mačku, tak aj Pokémona, ktorý im neustále uniká?

Všetci hráči a fanúšikovia hry Pokémon GO budú dozaista tajiť dych počas toho, ako sa bude tím Mystic snažiť rozlúsknuť tajomstvo v druhom pokračovaní knižnej série Neoficiálne dobrodružstvá pre hráčov Pokémon GO.

ALEX POLAN je autorom niekoľkých obľúbených kníh zo sveta Pokémonov. Sám priznáva, že keď hral prvýkrát Pokémon GO, tak vystrieľal všetky svoje Poké Bally naprázdno, nechytil ani jedného Pokémona, a ešte k tomu navyše narazil do stromu. Alex píše príbehy pre deti vo svojom domove v americkom San Franciscu.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Pokémon"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM