EN

Sila Poppy Pendlovej

Natasha Lowe


O tom, že na ceste za svojím snom môžeme naraziť na obrovské prekážky. Dôležité je nevzdať sa a dovoliť priateľom pomôcť nám.
Poppy Pendlová sa narodila na podlahe pekárne Patisserie Marie Claire v malom mestečku Potts Bottom. Keď ako bábätko začala znenazdajky predvádzať rôzne čary, jej rodičia si uvedomili, že ich sen sa splnil - ich dcéra zdedila rodinný dar. Ako však Poppy rastie, nie je vôbec nadšená zo svojich čarodejníckych schopností. Hoci zdedila výnimočný dar mágie po svojej praprastarej mame Mabel a chodí do exkluzívnej čarodejníckej školy, ona nadovšetko túži stať sa pekárkou. Musí vziať veci do svojich rúk.

Informácie

Číslo dielu 2
Jazyk slovenčina
Originálny názov The Power of Poppy Pendle
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 264
EAN 9788056403426
Dátum vydania 9.6.2017
Vek od 8
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,371
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Poppy Pendlová sa narodila na podlahe pekárne Patisserie Marie Claire v malom mestečku Potts Bottom. Keď ako bábätko začala znenazdajky predvádzať rôzne čary, jej rodičia si uvedomili, že ich sen sa splnil -- ich dcéra zdedila rodinný dar.

Ako však Poppy rastie, nie je vôbec nadšená zo svojich čarodejníckych schopností. Hoci zdedila výnimočný dar mágie po svojej praprastarej mame Mabel a chodí do exkluzívnej čarodejníckej školy, ona nadovšetko túži stať sa pekárkou. Jej vášňou je piecť chutné citrónové zákusky, maslovo-mandľové koláčiky, čokoládové torty a chrumkavé karamelové sušienky. To ju robí šťastnou. Poppy Pendlová nemá na výber, musí vziať veci do vlastných rúk.

Kniha obsahuje desať Poppiných receptov a nápadov na pečenie, odskúšaných v kuchyni.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Talent na mágiu"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM