EN

Univerzita výnimočných 1 - Skúška

Joelle Charbonneau


Ak sa vám páčili Hry o život, nemôžete si nechať ujsť túto bestsellerovú sériu od Joelle Charbonneau
Zem bola zničená vojnou. Nastal čas na jej obnovu! Cia ukončila strednú školu a s napätím očakáva, či bude vybraná do celoštátneho programu pre najnadanejších študentov. Iba oni sa totiž môžu uchádzať o štúdium na univerzite v Tosu. Najskôr však musí obstáť v testovaní, ktorým prejdú len skutočne výnimoční. Cia tú šancu dostane. Tesne pred odchodom sa jej však otec zverí s útržkami desivých spomienok, ktoré má na testovanie on. Radosť z úspechu vystriedajú strach a neistota.

Informácie

Číslo dielu 1
Jazyk slovenčina
Originálny názov The Testing
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 296
EAN 9788056403884
Dátum vydania 6.10.2017
Vek od 15
Formát 135x203 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,34
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Zem bola zničená vojnou. Nastal čas na jej obnovu!

Cia ukončila strednú školu a s napätím očakáva, či bude vybraná do celoštátneho programu pre najnadanejších študentov. Iba oni sa totiž môžu uchádzať o štúdium na univerzite v Tosu. Najskôr však musí obstáť v testovaní, ktorým prejdú len skutočne výnimoční.

Cia tú šancu dostane. Tesne pred odchodom sa jej však otec zverí s útržkami desivých spomienok, ktoré má na testovanie on. Radosť z úspechu vystriedajú strach a neistota. Cia začína tušiť, že ju čaká tvrdá skúška, v ktorej nepôjde len o vedomosti, ale najmä o správne rozhodnutia a schopnosť odhadnúť ľudí.

Keď opúšťa rodinu, v ušiach jej znie otcova zúfalá rada: „Never vôbec nikomu!“ A hlavou jej víria pochybnosti, či sa ešte niekedy vráti domov...

Hunger Games boli skvelé, táto séria je výnimočná!

New York Times Bestseller preložený do 15 jazykov!

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Univerzita výnimočných"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Joelle Charbonneau

Joelle Charbonneau

Joelle Charbonneau sa na začiatku svojej kariéry venovala hlavne opere a muzikálu. Vystupovala vo viacerých predstaveniach v Chicagu a na ďalších scénach. Hoci je úspešnou spisovateľkou, stále súkromne vyučuje spev. Jej dystopická trilógia Univerzita výnimočných dosiahla celosvetový úspech a získala niekoľko ocenení.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM