EN

Zajacove samovraždy

Andy Riley


Zbierka absurdne vtipných karikatúr osloví každého, kto je v kontakte so svojou temnou stránkou.
Pozor! Kniha plná zajačích úmyslov! Zdal sa vám niekedy tento svet príliš krutý? Príliš otravný? Príliš... čokoľvek? Chceli ste ho jednoducho vypnúť alebo sa z neho nejakým spôsobom vypariť? Ušatý predstaviteľ tejto obludne zábavnej knihy od známeho scenáristu Andyho Rileyho má už sveta plné zuby a v tom, ako sa "vypariť", je neskutočne vynaliezavý. A tak objavil takmer sto bizarných spôsobov vlastnej skazy, len aby nemusel ďalej žiť... A myslí to smrteľne vážne!

Informácie

Žáner komiks
humor
Jazyk slovenčina
Originálny názov The Book of Bunny Suicides
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 96
EAN 9788056601174
Dátum vydania 8.9.2017
Vek od 12
Formát 195x140 mm
Vydavateľstvo COOBOO
Hmotnosť 0,24
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Pozor! Kniha plná zajačích úmyslov!

Zdal sa vám niekedy tento svet príliš krutý? Príliš otravný? Príliš... čokoľvek? Chceli ste ho jednoducho vypnúť alebo sa z neho nejakým spôsobom vypariť?

Ušatý predstaviteľ tejto obludne zábavnej knihy od známeho scenáristu Andyho Rileyho má už sveta plné zuby a v tom, ako sa „vypariť“, je neskutočne vynaliezavý. A tak objavil takmer sto bizarných spôsobov vlastnej skazy, len aby nemusel ďalej žiť... A myslí to smrteľne vážne!

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť

Recenzia médii

vinlit.sk - Zajacove samovraždy – Andy Riley

Ak sa s menom Andy Riley stretávate po prvý raz, pri názve knihy Zajacove samovraždy čakáte nejaký pútavý príbeh a knihu plnú metafor. Opak je však pravdou. Dostanete presne to, čo je sľúbené. Knižku, ktorá je plná návodov, ako spáchať samovraždu, ak ste zajac. Táto bláznivá knižka v sebe ukrýva množstvo komiksov, v ktorých sa malý biely zajačik (alebo skupinka zajačikov) pokúša o samovraždu. J...

my.martinus.sk - Zajacove samovraždy

Áno, áno, áno! Miliónkrát áno pre zajacove dobrodružstvá, ktoré mi zdvihli náladu a utvrdili ma v tom, že čierny humor je nesmrteľný... škodoradostné a zvrátené duše, toto je knižka pre vás! + neknihomoľské duše, ktoré uprednostňujú obrázky pred písmenkami, toto je práva knižka aj pre vás :D
NAPÍŠTE NÁM