EN

Kráska a zviera

Román podľa filmu

Kolektiv


Román podľa veľkofilmu spoločnosti Disney s Emmou Watson v hlavnej úlohe!
Belle chce od života viac, než jej dokáže ponúknuť mestečko, v ktorom žije. Svojím pohľadom na svet, nezávislosťou a láskou ku knihám tam vyčnieva z davu. Túži po cestovaní, po napínavom živote ako v príbehoch, ktoré číta. Ale keď Bellinho otca uväzní vo svojom začarovanom hrade netvor, všetko sa zmení. Belle si odvážne vymení s otcom miesto a dúfa, že sa jej podarí utiecť. Ale keď začne netvora lepšie spoznávať, uvedomí si, že ich spoločný príbeh môže byť zaujímavejší, než si kedy dokázala predstaviť.

Informácie

Jazyk slovenčina
Originálny názov Beauty and the Beast - movie novelization
Pôvodný jazyk angličtina
Séria Disney
Počet strán 264
EAN 9788025239056
Dátum vydania 31.3.2017
Vek od 10
Formát 140x205 mm
Vydavateľstvo Egmont
Hmotnosť 0,33
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Belle chce od života viac, než jej dokáže ponúknuť malé mestečko, v ktorom žije. Svojím jedinečným pohľadom na svet, silnou nezávislosťou a láskou ku knihám tam vyčnieva z davu. Túži po cestovaní a dobrodružstvách, po napínavom živote ako v príbehoch, ktoré číta.

Ale keď Bellinho milovaného otca uväzní vo svojom začarovanom hrade netvor, všetko sa zmení. Belle si odvážne vymení s otcom miesto a dúfa, že sa jej podarí utiecť. Ale keď začne netvora a jeho záhadné sídlo lepšie spoznávať, uvedomí si, že ich spoločný príbeh môže byť zaujímavejší, než si kedy dokázala predstaviť.

Ďalšie tituly z rady "Disney"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť

Recenzia médii

my.martinus.sk - Kráska a zviera

Život v malom mestečku, kde Belle žije so svojim otcom, je jednotvárny a ako samo mestečko - akýsi malý. Jej pohľad na svet, túžba po dobrodružstvách, ktoré nachádza v knihách ju odlišujú od ostatných ľudí. Keď jej otca uväzní hrozivý netvor, odvážne zaujme jeho miesto aby ho ochránila. Ale nemá ani tušenia, čo v sebe zviera ukrýva. Čím viac spoznáva jeho aj jeho domov, uvedomuje si, že zviera, kt...

blog - Kráska a zviera - Román podľa filmu

V malom francúzskom mestečku žije dievčina menom Belle. Jej najväčšou záľubou je čítanie kníh, vďaka ktorému môže aspoň v predstavách navštíviť krajiny ďaleko za hranicami mesta. Má už len otca a ten jej z obáv o bezpečnosť nedovoľuje ísť niekam do sveta. Bellino srdce však netúži po ničom inom - len odísť preč z tohto malomesta plného obyvateľov, ktorí ju pre jej ustavičné čítanie považujú za čud...
NAPÍŠTE NÁM