EN

Toto je náš príbeh

Ashley Elstonová


Moderný young adult thriller rozprávaný cez striedanie perspektívy dvoch postáv. Bezmenný chlapec, ktorý stisol spúšť a dievča hľadajúce spravodlivosť za každú cenu.
Nikto nevie, čo presne sa stalo v to ráno v River Pointe. Päť chlapcov šlo po noci bujarej zábavy na poľovačku. Vrátili sa len štyria. Chlapci držia spolu a nepriznajú, kto vystrelil guľku, ktorá zabila ich kamaráta Granta. Podľa dôkazov to mohol spraviť ktorýkoľvek z nich. Mladá stážistka v právnickej kancelárii Kate Morinová sa snaží záhadu vysvetliť a svojho priateľa zbaviť ťaživého obvinenia.

Informácie

Jazyk slovenčina
Originálny názov This is Our Story
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 320
EAN 9788056403778
Dátum vydania 15.9.2017
Vek od 14
Formát 130x220 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,51
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Nikto nevie, čo presne sa stalo v to ráno v River Pointe. Päť chlapcov šlo po noci bujarej zábavy na poľovačku. Vrátili sa len štyria. Chlapci držia spolu a nepriznajú, kto vystrelil guľku, ktorá zabila ich kamaráta Granta. Podľa dôkazov to mohol spraviť ktorýkoľvek z nich. Mladá stážistka v právnickej kancelárii Kate Morinová sa snaží záhadu vysvetliť a svojho priateľa zbaviť ťaživého obvinenia.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Ashley Elstonová

Ashley Elstonová

Ashley Elstonová je autorkou několika románů včetně 10 rande naslepo a 10 pravd a spousta odvahy. Její knihy byly přeloženy do více než dvaceti jazyků. Než se stala spisovatelkou, pracovala mnoho let jako svatební fotografka. Žije v Louisianě se svým manželem a jejich třemi syny.
Zobraziť profil autora

Recenzia médii

nakridlachknih.blogspot.cz - Toto je náš príbeh - Ashley Elston

oto je náš príbeh bol dlhou cestou hľadania toho naozajstného príbehu. Príbehov tu bolo viac. Evolúcia dodala príbehu šťavu a aspoň mi táto knižka nakopla po zime zamrznutý mozog :D Knižka láka obálkou. Má krásnu farbu, tajomný prechod, no a čo tam robia tie parohy? Prvá moja myšlienka pri čítaní tejto knižky? ,,Milujem chlapčenské pohľady!" Ibaže toto moje nadšenie opadlo po prvej stránke, ...

vinlit.sk - Toto je náš príbeh – Ashley Elstonová

Americká autorka Ashley Elstonová, ktorej vyšla vo vydavateľstve Fragment kniha Toto je náš príbeh, bola pre mňa veľkou neznámou. Mám pocit, že najmä v poslednom období sa s young adult literatúrou, do ktorej patrí aj toto dielo, akoby roztrhlo vrece. Často sa už stretávam nielen s romantickou literatúrou pre mládež, ale aj s kvalitnými trilermi, ktorých dej je vo väčšine prípadov prispôsobený tej...
NAPÍŠTE NÁM