EN

Strážkyňa krištáľov: Ohnivý Fénix

Jess Blacková


Dobrodružné príbehy plné fantázie, tajomstiev a čarovných svetov, kde ľudia môžu komunikovať s jednorožcami, tigrami, drakmi aj inými tvormi
Pri prehliadke starého obchodu so starožitnosťami narazí Eva na malú krištáľovú sošku fénixa. Kým si uvedomí, o čo ide, dotkne sa jej – a razom sa ocitne v rozbúrenej rieke, ktorá uháňa k strmému vodopádu. Už je to tu zas! Oskar s Evou sa ponoria do nepreniknuteľnej džungle Griffidu, kde vládnu tigre a kde každý krok môže byť tým posledným. Dokážu Eva s Oskarom priviesť späť slnečné svetlo, ktoré zachráni Griffid a jeho vzácnych obyvateľov?

Informácie

Číslo dielu 2
Jazyk slovenčina
Originálny názov Keeper of the Crystals: Eve and the Fiery Phoenix
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 80
EAN 9788056601051
Dátum vydania 25.8.2017
Vek od 6
Formát 145x205 mm
Vydavateľstvo CPRESS
Hmotnosť 0,25
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Strážkyňa krištáľov

Dobrodružné príbehy plné fantázie, tajomstva a čarovných svetov, kde ľudia môžu komunikovať s jednorožcami, tigrami, drakmi aj inými tvormi. Eva nemá tušenie, prečo je práve ona vrhaná do neznámych svetov a ako zachrániť ich obyvateľov. Aké tajomstvo sa skrýva za magickou silou krištáľov? A čo ich energiu spája s Evou?

OHNIVÝ FÉNIX

Pri prehliadke starého obchodu so starožitnosťami narazí Eva na malú krištáľovú sošku fénixa. Kým si uvedomí, o čo ide, dotkne sa jej – a razom sa ocitne v rozbúrenej rieke, ktorá uháňa k strmému vodopádu. Už je to tu zas!

Oskar s Evou sa ponoria do nepreniknuteľnej džungle Griffidu, kde vládnu tigre a kde každý krok môže byť tým posledným. Nebo je však temné a džungľa je v ohrození, rovnako ako všetci, ktorí ju obývajú. Dokážu Eva s Oskarom priviesť späť slnečné svetlo, ktoré zachráni Griffid a jeho vzácnych obyvateľov?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Strážkyňa krištáľov"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM