EN

Futbalový poklad Messi

Milan Macho


Kniha pre všetkých futbalových priaznivcov
Argentínčan Lionel Messi je jedným z najlepších futbalistov sveta. Je držiteľom mnohých rekordov a ocenení. Patrí k spoluvládcom svetového futbalu. Jeho hra je plná kúzel s loptou a nádherných gólov. Jeho dramatický životný príbeh nemá ďaleko ku gréckej dráme. Kniha, ktorú držíte v ruke, je hlbokou sondou do života futbalovej hviezdy a slávneho klubu FC Barcelona, dokumentom o ich spoločných víťazstvách i prehrách. Nemal by si ju nechať ujsť žiadny futbalový priaznivec.

Informácie

Jazyk slovenčina
Pôvodný jazyk čeština
Počet strán 288
EAN 9788056602188
Dátum vydania 1.12.2017
Vek od 9
Formát 145x205 mm
Vydavateľstvo XYZ
Edícia Športovci
Hmotnosť 0,5
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Argentínčan Lionel Messi je jedným z najlepších futbalistov sveta. Je držiteľom mnohých rekordov a ocenení. Patrí k spoluvládcom svetového futbalu. Jeho hra je plná kúzel s loptou a nádherných gólov.

Jeho dramatický životný príbeh nemá ďaleko ku gréckej dráme. V detstve bol malý a len vďaka jeho obrovskému futbalovému talentu získala rodina prostriedky na nákladnú hormonálnu liečbu. Musel opustiť Rosario, rodinu, súrodencov, kamarátov... Jeho dráma má však šťastný koniec. Stal sa zbožňovaným hrdinom Barcelony a celého Katalánska, pýchou rodnej Argentíny, miláčikom publika, vzorom pre mladých hráčov na celom svete.

Kniha, ktorú držíte v ruke, je hlbokou sondou do života futbalovej hviezdy a slávneho klubu FC Barcelona, dokumentom o ich spoločných víťazstvách i prehrách. Nemal by si ju nechať ujsť žiadny futbalový priaznivec.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Milan Macho

Milan Macho

Známý publicista a spisovatel, pražský rodák. Vystudoval doktorát na Fakultě žurnalistiky Univerzity Karlovy, byl šéfredaktorem časopisů Stadión a Hattrick, redaktorem Svobodného slova a Mladé fronty DNES, nyní je na volné noze. Psaní se věnuje přes tři desetiletí. V roce 2012 obdržel Cenu Miroslava Ivanova za literaturu faktu. Je autorem knih z prostředí fotbalu, např. Fotbal ‒ historie od počátku do současnosti, Fotbalový poklad Messi, Zlatá kniha fotbalu, Ježek: Trénoval jsem mistry i beletrie jako třeba Pohřeb bez nebožtíka.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM