EN

Cyklistika - anatómia

Váš ilustrovaný sprievodca pre silu, rýchlost a vytrvalost

Shannon Sovndal


Zdokonaľte svoj tréning a získajte ten najlepší výkon!
Celkovo 74 najúčinnejších cvičení pre jazdu na bicykli, každé s jasným, postupným popisom a farebnými anatomickými ilustráciami, ktoré zobrazujú svaly práve zapojené do určitého pohybu. Jednotlivé cviky sa aplikujú priamo na situáciu pri jazde a pri urputných bojoch počas súťaží. Zobrazené pracujúce svaly počas zatáčania, stúpania, klesania a šprintu ukazujú, ako jednotlivé cviky zásadne súvisia s cyklistickým výkonom.

Informácie

Žáner šport a fitnes
Jazyk slovenčina
Originálny názov Cycling Anatomy
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 200
EAN 9788056603307
Dátum vydania 23.2.2018
Vek od 15
Formát 170x243 mm
Vydavateľstvo CPRESS
Edícia Anatómia
Hmotnosť 0,68
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

V knihe Cyklistika – anatómia rieši autor problém trénovania každej svalovej skupiny pre získanie toho najlepšieho výkonu pri jazde na bicykli. Jednotlivé cviky boli vybrané tak, aby spĺňali nároky cyklistov. Skúste ich začleniť do svojho tréningového programu a uvidíte, aké výsledky vo výkone vám tieto cvičenia prinesú.

Christian Vande Velde

profesionálny cestný cyklista

Celkovo 74 najúčinnejších cvičení pre jazdu na bicykli, každé s jasným, postupným popisom a farebnými anatomickými ilustráciami, ktoré zobrazujú svaly práve zapojené do určitého pohybu. Jednotlivé cviky sa aplikujú priamo na situáciu pri jazde a pri urputných bojoch počas súťaží. Zobrazené pracujúce svaly počas zatáčania, stúpania, klesania a šprintu ukazujú, ako jednotlivé cviky zásadne súvisia s cyklistickým výkonom. Naučíte sa tiež pozmeniť cvičenie tak, aby ste sa zamerali na určité svalové oblasti, znížili svalové napätie a minimalizovali tak vznik bežných cyklistických úrazov.

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM