EN

Zlatan - chlapec, ktorý šiel vždy svojou cestou

Yvette Darska


Pútavý príbeh niekoľkonásobného majstra Talianska, Francúzska, Holandska a Španielska v unikátnej podobe. Zlatan je iba jeden! Pútavý príbeh niekoľkonásobného majstra Talianska, Francúzska, Holandska a Španielska v unikátnom podaní!
Pútavé rozprávanie o tom, ako sa tak trochu problémový chlapec stal jedným z najslávnejších futbalistov súčasnosti. Ideálne pre mladších čitateľov!

Informácie

Jazyk slovenčina
Originálny názov Ibra - Chłopak, który odnalazł własną drogę
Pôvodný jazyk poľština
Počet strán 208
EAN 9788025241462
Dátum vydania 3.11.2017
Vek od 6
Formát 170x240 mm
Vydavateľstvo Egmont
Hmotnosť 0,51
Typ kniha
Väzba brožovaná šitá s chlopňami

Zlatan - chlapec, ktorý išiel vždy svojou cestou

Atraktívna kniha o Zlatanovi Ibrahimovičovi, útočníkovi slávneho Manchesteru United, prináša príbeh neochvejnej vôle, sebavedomia a odhodlania potrebných na ceste k vrcholu. Je súčasťou unikátnej série kníh o slávnych futbalistoch. Zistite, ako sa Zlatan stal jednou z najobdivovanejších futbalových hviezd. Ideálne pre mladších čitateľov!

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Nie len pre futbalových fanúšikov"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Yvette Darska

Yvette Darska

Yvette Darska je milovnice fotbalu, fotografování a Toskánska a také matka dospívajícího chlapce. Láska jejího syna k fotbalu ji inspirovala k nápadu na napsání série knih pro děti o jejich fotbalových idolech. První kniha série, Messi: Malý chlapec, který se stal velkým fotbalistou, byla dlouhé měsíce na seznamu bestsellerů a byla také nominována na prestižní ocenění IBBY. Druhá kniha, Ronaldo: Chlapec, který věděl, za čím jde, byla podobně úspěšná a po ní autorka napsala příběhy dalších fotbalistů, například Zlatana Ibrahimoviče nebo Neymara Jr.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM