EN

Neymar - Futbalový kúzelník

Yvette Darska


Životný príbeh najdrahšieho futbalového hráča súčasnosti!
Pútavé rozprávanie o talentovanom chlapci, ktorý sa stal najdrahším futbalistou na svete. Životný príbeh Neymara Júniora je atraktívna kniha, ktorá vychádza ako súčasť úspešnej série pre mladých futbalových fanúšikov.

Informácie

Jazyk slovenčina
Originálny názov Neymar - Czarodziej futbalu
Pôvodný jazyk poľština
Počet strán 176
EAN 9788025241295
Dátum vydania 3.11.2017
Vek od 6
Formát 170x240 mm
Vydavateľstvo Egmont
Hmotnosť 0,44
Typ kniha
Väzba brožovaná šitá s chlopňami

Neymar: futbalový kúzelník

Neymar vyrástol v slávnom klube Santos, ktorý preslávil legendárny Pelé. Dlho odmietal ponuky európskych veľkoklubov, ale nakoniec sa dohodol so slávnou Barcelonou. Spolu s hviezdou Lionelom Messim a Luisom Suárezom vytvoril úžasné trio známe ako MSN. Ale potom prestúpil do Paris Saint-Germain a stal sa najdrahším futbalistom na svete. Poznajte jeho životný príbeh!

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Nie len pre futbalových fanúšikov"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Yvette Darska

Yvette Darska

Yvette Darska je milovnice fotbalu, fotografování a Toskánska a také matka dospívajícího chlapce. Láska jejího syna k fotbalu ji inspirovala k nápadu na napsání série knih pro děti o jejich fotbalových idolech. První kniha série, Messi: Malý chlapec, který se stal velkým fotbalistou, byla dlouhé měsíce na seznamu bestsellerů a byla také nominována na prestižní ocenění IBBY. Druhá kniha, Ronaldo: Chlapec, který věděl, za čím jde, byla podobně úspěšná a po ní autorka napsala příběhy dalších fotbalistů, například Zlatana Ibrahimoviče nebo Neymara Jr.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM