EN

Natálkine dobrodružstvá

Stanislav Repaský


Natálka vidí viac ako ostatní. Vidí svet plný zázrakov. Krásna kniha plná fantázie od slovenských autorov.
Pochádza z normálnej rodiny, má normálneho otca, normálnu mamu a normálneho, len trochu rozmaznaného bračeka. No napriek tomu je iná. Vidí viac ako ostatní. Vidí svet plný zázrakov. Spoznáva malé lietajúce bytosti, ktoré jej dali ten najcennejší dar. Tajomného muža, ktorý zbieral hviezdy, planéty, hory a chcel vlastniť aj slnko. Maliara, čo stvoril nový pestrofarebný svet. Natálka zažíva rôzne dobrodružstvá a ak sa začítate do tejto knihy, zoznámite sa s množstvom fantastických postáv a príbehov.

Informácie

Ilustrátor Peter Uchnár
Jazyk slovenčina
Počet strán 104
EAN 9788056604731
Dátum vydania 25.5.2018
Vek od 8
Formát 163x238 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Hmotnosť 0,42
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Pochádza z normálnej rodiny, má normálneho otca, normálnu mamu a normálneho, len trochu rozmaznaného bračeka. No napriek tomu je iná. Vidí viac ako ostatní. Vidí svet plný zázrakov.

Spoznáva malé lietajúce bytosti, ktoré jej dali ten najcennejší dar. Tajomného muža, ktorý zbieral hviezdy, planéty, hory a chcel vlastniť aj slnko. Maliara, čo stvoril nový pestrofarebný svet.

Natálka zažíva rôzne dobrodružstvá a ak sa začítate do tejto knihy, zoznámite sa s množstvom fantastických postáv a príbehov.

Prajem Vám krásne čítanie a ak sa Vám bude týchto pár strán máliť, rozhliadnite sa okolo seba a skúste sa na svet pozrieť očami malej Natálky. Magické príbehy sú všade okolo nás.

Možno uvidíte viac zázrakov, než by ste čakali.

S pozdravom muž, ktorý len zapisoval to, čo mu malé čarovné dievčatko v jeden pekný večer vyrozprávalo.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Video

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM