EN

Kedy už tam budeme?

Naděžda Kalábová


Užitočné rady, hry a úlohy - aby vám rýchlo ubehla aj tá najdlhšia cesta.
Nemáte radi dlhé cestovanie, pri ktorom sa deti nudia a každú chvíľu sa pýtajú: „Kedy už tam budeme?“ Máme tu pre vás užitočnú pomôcku, ktorá z času stráveného v aute, vo vlaku, v lietadle alebo v autobuse urobí chvíle zábavy. Jednoduché úlohy, otázky, hádanky a hry nielen zabavia, ale aj prispejú k rozvoju vedomostí a zručností vašich detí. Precvičia si vyjadrovanie, slovnú zásobu, schopnosť diskutovať, formulovať vlastné myšlienky, riešiť príklady alebo počúvať druhých.

Informácie

Ilustrátor Libor Drobný
Jazyk slovenčina
Originálny názov Hry pro malé cestovatele
Pôvodný jazyk čeština
Počet strán 136
EAN 9788056604526
Dátum vydania 11.5.2018
Vek od 6
Formát 165x235 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,28
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Nemáte radi dlhé cestovanie, pri ktorom sa deti nudia a každú chvíľu sa pýtajú: „Kedy už tam budeme?“ Máme tu pre vás užitočnú pomôcku, ktorá z času stráveného v aute, vo vlaku, v lietadle alebo v autobuse urobí chvíle zábavy.

Jednoduché úlohy, otázky, hádanky a hry nielen zabavia, ale aj prispejú k rozvoju vedomostí a zručností vašich detí. Precvičia si vyjadrovanie, slovnú zásobu, schopnosť diskutovať, formulovať vlastné myšlienky, riešiť príklady alebo počúvať druhých.

Hry sú určené pre deti mladšieho školského veku. Môžu ich hrať samy alebo spolu s dospelými. Z nudných ciest sa stane príjemne strávený čas, ktorý bude baviť celú rodinu.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM