EN

Bohovia Olympu – Krv polobohov

Rick Riordan


Záverečná časť strhujúcej fantasy série Bohovia Olympu!
Príbeh Percyho Jacksona a jeho priateľov vrcholí... Siedmich polobohov z dávneho proroctva čaká boj s Gigantmi, ktorí chcú priviesť späť na svet bohyňu Gaiu. A to by znamenalo koniec nielen hrdinov, ale aj celého ľudstva! Záverečná časť strhujúcej fantasy série BOHOVIA OLYMPU!

Informácie

Číslo dielu 5
Jazyk slovenčina
Originálny názov Heroes of Olympus 5 - The Blood of Olympus
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 480
EAN 9788056404843
Dátum vydania 26.1.2018
Vek od 13
Formát 145x210 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,68
Typ kniha
Väzba viazaná s papierovým poťahom bez laminác

Posádka lietajúcej lode Argo II vypláva na svoju poslednú, najťažšiu výpravu.

Siedmich polobohov z dávneho proroctva čaká boj s Gigantmi, ktorí chcú priviesť späť na svet bohyňu Gaiu. A to by znamenalo koniec nielen hrdinov, ale aj celého ľudstva. Na Long Islande sa zatiaľ schyľuje k bratovražednému boju. A pomoc je na druhom konci sveta, odkiaľ sa Nico s Reynou vydávajú na putovanie s Aténou Parthenónskou.

Zmieri legendárna socha tábory polokrvných? Krutá matka Zeme sa preberá z dlhého spánku a na prebudenie jej chýba jediné - krv dvoch ľudí, ktorá skropí grécku svätyňu. Krv polobohov...

Záverečná časť strhujúcej fantasy série Bohovia Olympu!

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Bohovia Olympu"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Rick Riordan

Rick Riordan

Rick Riordan pred kariérou spisovateľa pracoval ako učiteľ anglického jazyka a histórie na stredných školách. Ako spisovateľ debutoval sériou mysterióznych príbehov pre dospelých, získal za ne významné ocenenia Edgar Award, Anthony Award a Shamus Award. Detské a mládežnícke príbehy začal vymýšľať vďaka svojim deťom. Dnes patrí medzi najpredávanejších autorov kníh pre deti a mládež, ktoré sa predávajú v miliónových nákladoch a boli preložené do takmer 40 jazykov. Vo vydavateľstve Fragmet vychádzajú jeho série Magnus Chase, Apolónov pád či Percy Jackson.
Zobraziť profil autora

Recenzia médii

Fantaztika - Bohovia Olympu 5 – Krv polobohov

Všetky knihy Ricka Riordana sa čítajú veľmi dobre a rýchlo, preto sa nieje čomu čudovať, že som sa aj do tejto publikácie púšťala plná nadšenia a napätia, ako to všetko dopadne. Moje nadšenie neopadlo ani po tom, čo som záver knihy predvídala už po druhej časti série, veď predsa autor mohol prekvapiť, no nie? Krv polobohovKrv polobohov začína dejovo v mieste, kde predchádzajúca kniha skončila. ...
NAPÍŠTE NÁM