EN

Básničky z lúk a lesa

Jana Pavlíková


Všetko o lese vás naučí kamarát vetrík. Krásna kniha od slovenských autoriek.
Kamarát vetrík sa ráno zobudil, roztiahol svoje krídla a preletel ponad lúku a les. Keď sa započúvaš do jeho pesničiek, prezradí ti, aký koncert sa chystá za súmraku na rybníku, prečo diviaka rozbolelo brucho a kto je kráľovnou jazera. Naučíš sa, ktoré huby sú jedlé a ktoré jedovaté, aká bylinka ti pomôže, keď ťa trápi nádcha a kašeľ, a kde sa v zime ukrylo zrniečko. Dozvieš sa, akú správu napísal ďateľ stromom, kam sa schovali múdre svište ale aj to, ako deti prešli cez rozum hladnému kliešťovi.

Informácie

Ilustrátor Zuzana Hlavatá
Jazyk slovenčina
Počet strán 64
EAN 9788056604793
Dátum vydania 18.5.2018
Vek od 5
Formát 145x205 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Hmotnosť 0,25
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Kamarát vetrík sa ráno zobudil, roztiahol svoje krídla a preletel ponad lúku a les. Veselo pozdravil všetky zvieratká, rozstrapatil vlásky kvietkom a privoňal k hubám. Teraz letí ďalej do sveta a všetkým deťom chce porozprávať, čo nového sa na lúke a v lese dozvedel.

Keď sa započúvaš do jeho pesničiek, prezradí ti, aký koncert sa chystá za súmraku na rybníku, prečo diviaka rozbolelo brucho a kto je kráľovnou jazera.

Naučíš sa, ktoré huby sú jedlé a ktoré jedovaté, aká bylinka ti pomôže, keď ťa trápi nádcha a kašeľ a kde sa v zime ukrylo zrniečko.

Dozvieš sa, akú správu napísal ďateľ stromom, kam sa schovali múdre svište ale aj to, ako deti prešli cez rozum hladnému kliešťovi...

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť

Recenzia médii

vinlit.sk - Básničky z lúk a lesa

Nádherne ilustrovaná knižka plná básničiek ohúri každé dieťa svojou jedinečnosťou spočívajúcou v roztomilých obrázkoch a krásou skrytou v jednoduchosti. Básničky z lúk a lesa prinášajú do detských rúčok strany plné rýmov oslavujúcich život v lesnom spoločenstve, kde si nažívajú roztopašné a šantivé zvieratká spolu s rozmanitými kvetmi. Ako prezrádza už samotná anotácia, nezbedný vetrík krúži nad ...
NAPÍŠTE NÁM