EN

Strážkyňa krištáľov: Slzy morských panien

Jess Blacková


Čarovný svet, v ktorom deti môžu hovoriť so zvieratami
Eva s Oskarom sa ocitnú v ríši, kde vlnám vládnu zabijackí piráti a jediným jazykom je reč mora. Morské panny nutne potrebujú pomoc. Piráti ich zajali, aby mohli predávať ich slzy ako poklad. Keď sa však z oceánu vytratia jeho dávne ochrankyne, dôjde k narušeniu odvekej rovnováhy a všetok morský život sa môže ocitnúť v ohrození. Dokážu Eva a Oskar zdolať nebezpečenstvo na mori a pomôcť morským pannám skôr, než bude neskoro?

Informácie

Číslo dielu 3
Jazyk slovenčina
Originálny názov Keeper of the Crystals: Eve and the Mermaids Tears
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 80
EAN 9788056604816
Dátum vydania 18.5.2018
Vek od 6
Formát 145x205 mm
Vydavateľstvo CPRESS
Hmotnosť 0,24
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Strážkyňa krištáľov

Dobrodružné príbehy plné fantázie, tajomstiev a čarovných svetov, kde ľudia môžu komunikovať s jednorožcami, tigrami, drakmi aj inými tvormi. Eva nemá tušenie, prečo je práve ona vrhaná do neznámych svetov a ako zachrániť ich obyvateľov. Aké tajomstvo sa skrýva za magickou silou krištáľov? A čo ich energiu spája s Evou?

SLZY MORSKÝCH PANIEN

Eva s Oskarom sa ocitnú v ríši, kde vlnám vládnu zabijackí piráti a jediným jazykom je reč mora. Morské panny nutne potrebujú pomoc. Piráti ich zajali, aby mohli predávať ich slzy ako poklad. Keď sa však z oceánu vytratia jeho dávne ochrankyne, dôjde k narušeniu odvekej rovnováhy a všetok morský život sa môže ocitnúť v ohrození. Dokážu Eva a Oskar zdolať nebezpečenstvo na mori a pomôcť morským pannám skôr, než bude neskoro?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Strážkyňa krištáľov"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM