EN

Ako zvieratá spia

Petra Bartíková


Spoznaj najväčších zvieracích spáčov
V nore, na strome, dolu hlavou, hlboko pod vodou alebo počas letu s jedným okom otvoreným. Aj zvieratá musia spať, aby načerpali sily do nového dňa, lenže spôsob, akým spia, sa od toho ľudského veľmi líši. A dĺžka spánku taktiež. Napríklad koala, ktorá v podstate prespí celý život a oddychuje na konári stromu ako na ležadle. No a keď práve nespí, tak je. Zvláštne zviera, čo hovoríš? Čo myslíš, snívajú sa zvieratám sny? Ten, kto hovorí, že nie, sa veľmi mýli. Sny sa totiž snívajú aj mravcom.

Informácie

Jazyk slovenčina
Originálny názov Jak zvířata spí
Pôvodný jazyk čeština
Počet strán 28
EAN 9788000050775
Dátum vydania 11.5.2018
Vek od 3
Formát 230x270 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Hmotnosť 0,46
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

V nore, na strome, dolu hlavou, hlboko pod vodou alebo počas letu s jedným okom otvoreným. Aj zvieratá musia spať, aby načerpali sily do nového dňa, lenže spôsob, akým spia, sa od toho ľudského veľmi líši. A dĺžka spánku taktiež. Zatiaľ čo je človek zavŕtaný v perinách osem hodín – a niekedy ešte menej, niektoré zvieratá spia bez prestávky, predstav si to, až dvadsať hodín. Napríklad koala, ktorá v podstate prespí celý život a oddychuje na konári stromu ako na ležadle. No a keď práve nespí, tak je. Zvláštne zviera, čo hovoríš? Čo myslíš, snívajú sa zvieratám sny? Ten, kto hovorí, že nie, sa veľmi mýli. Sny sa totiž snívajú aj mravcom.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Petra Bartíková

Petra Bartíková

Petra Bartíková vyštudovala českú literatúru a niekoľko rokov pracovala ako novinárka. Vo voľnom čase cestovala po celom svete, objavovala a hltala detské knihy a písala o nich na svoj blog. Novinárčinu opustila, aby sa naplno venovala knižkám pre deti, zakotvila vo vydavateľstve B4U Publishing, kde vymýšľa a píše knihy pre deti.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM