EN

Mistři volantu

Dalibor Janek


Kniha popisuje začátek a průběh kariéry jedenácti nejlepších českých automobilových závodníků z poslední doby. V knize najdete poutavě napsané životopisy mistrů volantu. Publikace obsahuje informace ze zákulisí automobilových soutěží, okruhových závodů, autokrosu, závodů automobilů do vrchu a pouštních vytrvalostních rally, zajímavosti týkající se závodních automobilů, úsměvné historky a mnoho barevných fotografií.

Informácie

Žáner sport & tuning
Jazyk čeština
Počet strán 138
EAN 9788072267378
Dátum vydania 23.1.2003
Vek od 15
Formát 210x297 mm
Vydavateľstvo CPRESS
Edícia Sport & tuning
Hmotnosť 0,66
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Celobarevná kniha popisuje začátek a průběh kariéry jedenácti nejlepších českých automobilových závodníků z poslední doby. Najdete v ní poutavě napsané životopisy Romana Kresty, Pavla Sibery, Emila Trinera, Otakara Krámského, Josefa Michla, Jiřího Mičánka, Josefa Kopeckého, Jaroslava Hoška, Stanislava Matějovského, Karla Lopraise a Tomáše Engeho.

Publikace obsahuje nejen informace ze zákulisí automobilových soutěží, okruhových závodů, autokrosu, závodů automobilů do vrchu a pouštních vytrvalostních rally, ale také zajímavosti týkající se závodních automobilů, úsměvné historky a mnoho barevných fotografií, z nichž některé nebyly dosud veřejně publikované.

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM