EN

Pohádky o princích

František Zacharník


Osm princů v jedné knize a každý je jiný!
Každá malá slečna někdy snila o svém princi, stejně jako hlavní hrdinky této knížky holčičky Eliška a Sára, kterým jejich laskavý dědeček každý večer před spaním vypráví pohádku na dobrou noc o jednom z princů. A která z pohádek přijde na řadu dnes? Ta o princi Buclíkovi, Čistínovi a Špindínovi, Stydlínkovi, Vševídkovi, Smutnínovi, Ráčkovi a nebo o princi Bojínovi a psu Bojarovi?

Informácie

Žáner rozprávka
Jazyk čeština
Počet strán 64
EAN 9788025131916
Dátum vydania 20.10.2010
Vek od 3
Formát 148x210 mm
Vydavateľstvo CPRESS
Hmotnosť 0,26
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Každá malá slečna někdy snila o svém princi, stejně jako hlavní hrdinky této knížky holčičky Eliška a Sára, kterým jejich dědeček každý večer před spaním vypráví pohádku na dobrou noc.

A která z pohádek přijde na řadu dnes? Ta o princi Stonánkovi, Buclíkovi, Čistínovi a Špindínovi, Stydlínkovi, Vševídkovi, Smutnínovi, Ráčkovi a nebo o princi Bojínovi a psu Bojarovi?

Každý z princů je jiný: jeden je tlustý a druhý hubený, další špinavý a jiný čistý, jeden se strašně stydí a jiný se zase všeho bojí, další všechno ví a jiný je zase pořád smutný. Jestli pak uhádneš, který z princů je který? V knížce se jich ukrývá celkem devět a jeden z nich možná čeká právě na tebe!

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM