EN

Domáci rozpočet

Jaroslav Kroutil


Domáci rozpočet pre chudobných a bohatých
Zistili ste, že nech robíte, čo robíte, stále máte pocit, že vám peniaze chýbajú. A najväčší zásah do vášho rozpočtu raz ročne robia všetky možné i nemožné vami neplánované vyúčtovania energií a rôzne poplatky? V tejto knihe vám prinášame know how správneho hospodárenia v domácnosti. Zistíte mnohé zaujímavé skutočnosti, ktoré si vo svojom už zaužívanom chode hospodárenia ani neuvedomujete, že sú nesprávne.

Informácie

Jazyk slovenčina
Počet strán 112
EAN 9788025111093
Dátum vydania 20.7.2006
Vek od 15
Formát 135x215 mm
Vydavateľstvo BIZBOOKS
Hmotnosť 0,16
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Zistili ste, že nech robíte, čo robíte, stále máte pocit, že vám peniaze chýbajú. A najväčší zásah do vášho rozpočtu raz ročne robia všetky možné i nemožné vami neplánované vyúčtovania energií a rôzne poplatky?

V tejto knihe vám prinášame "know how" správneho hospodárenia v domácnosti. Zistíte mnohé zaujímavé skutočnosti, ktoré si vo svojom už zaužívanom chode hospodárenia ani neuvedomujete, že sú nesprávne.

Poukážeme vám ako vplýva nezamestnanosť na domáci rozpočet a ako takú situáciu riešiť.

Poučíte sa ako si vytvoriť finančnú rezervu a ako začať aktívne sporiť.

Ani téma investovania nezostane nezodpovedaná.

Naučíte sa, kedy je poistenie vhodné a kedy stráca zmysel.

A že je potrebné sledovať spotrebu energií v domácnosti a vyhnúť sa požieračom peňazí, ktoré môžu z peňaženky za celý rok vytiahnuť až sumu jednej letnej dovolenky pre štvorčlennú rodinu.

Jaroslav Kroutil sa narodil v roku 1952 v Olomouci, no od troch rokov vyrastal v Handlovej kde vychodil aj základnú školu. Strednú poľnohospodársku technickú školu ukončil maturitou v roku 1974. Počas svojho doterajšieho života prešiel mnohými zamestnaniami, kde získal bohaté skúsenosti s ľudmi a ich aktivitami. Od mladosti študuje význačné diela z mnohých vedných odborov a svoje poznatky o hospodárskej činnosti v slovenských domácnostiach prináša čitateľovi v tejto knihe - jeho prvom knižnom debute.

Súbory na stiahnutie

pdf Obsah.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM