EN

Bonnie a Clyde

Bonnie and Clyde

Angelo Franklin


Učte se anglicky četbou kiminálních příběhů!
Příběh amerických zločinců z 30. let minulého století je napsaný jednoduchou angličtinou. Kde si nebudete jistí, zda jste textu porozuměli správně, pomůže Vám zrcadlový překlad do češtiny. Po každé kapitole následuje tematický okruh slovíček a cvičení. Vzadu v knize naleznete stručný přehled anglické gramatiky a slovníček. Celý příběh najdete i na přiloženém CD, kde uslyšíte správnou výslovnost.

Informácie

Jazyk angličtina
Počet strán 120
EAN 9788026600121
Dátum vydania 6.2.2012
Vek od 14
Formát 148x210 mm
Vydavateľstvo EDIKA
Hmotnosť 0,263
Typ kniha + CD
Väzba brožovaná lepená

Učte se anglicky četbou kiminálních příběhů!

Drama slavných amerických zločinců z 30. let minulého století je napsáno jednoduchou angličtinou - na své si přijdou především falešní začátečníci a mírně pokročilí studenti anglického jazyka. Kde si nebudete jistí, zda jste textu porozuměli správně, pomůže Vám zrcadlový překlad do češtiny. Zpočátku je v textu použitý pouze přítomný čas prostý, později se přidává minulý čas a ke konci se objeví i trochu budoucího času prostého. Po každé kapitole následuje tematický okruh slovíček a cvičení. Vzadu v knize naleznete stručný přehled anglické gramatiky a slovníček. Celý příběh si můžete poslechnout na přiloženém CD. Na CD také uslyšíte správnou výslovnost slovíček ze slovníčku. CD obsahuje nahrávky ve formátu MP3.

Věříme, že se čtením mnohému z anglického jazyka naučíte a že Vás povzbudí k přečtení i složitějších anglicky psaných děl.

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM